29/04/2015

Παράταση λειτουργίας της Έκθεσης Φωτογραφίας και Εγγράφων, με θέμα: Η Ιστορία του τόπου μας - «Το Μαρκόπουλο των Μεσογείων»



Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», θα ήθελαν να σας ενημερώσουν, ότι η διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης Φωτογραφίας και Εγγράφων, με θέμα: Η Ιστορία του τόπου μας - «Το Μαρκόπουλο των Μεσογείων», που πραγματοποιείται στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μαρκοπούλου, για τα 111 χρόνια λειτουργίας του, παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 11 Μαϊου 2015.

Με τις καθημερινές του επισκέψεις, το κοινό έχει δείξει αμείωτο ενδιαφέρον, για την πρωτοποριακή αυτή παρουσίαση για τον τόπο μας. Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπάρχει και από τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα, στο αντίστοιχο κάλεσμα συμμετοχής τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που είναι σε εξέλιξη υπό την επιμέλεια της δασκάλας ζωγραφικής των τμημάτων του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Ευδοκίας Μεθενίτη, για μαθητές Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης, με τη συνοδεία εκπαιδευτικών. Έχουν ήδη προγραμματιστεί ξεναγήσεις, μέχρι και το τέλος της έκθεσης!

Η έκθεση αποτελείται κυρίως από φωτογραφίες, αλλά και ιστορικά έγγραφα, που παρουσιάζουν το Μαρκόπουλο από το 1880, την απαρχή δηλαδή της ίδιας της τέχνης της φωτογραφίας, μέχρι και το 1950.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, τις καθημερινές, 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Όσοι δεν πρόλαβαν, ας σπεύσουν να επισκεφτούν τη μοναδική αυτή έκθεση για τον τόπο μας!