14/10/2013

ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ «ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟ κο ΑΔΑΜΟ!

Αγαπητοί Συμπολίτες!

1) Όσοι διαβάσατε την εξαντλητική απάντηση, του κου Γ. Αδάμου, βγάζετε εύκολα τα συμπεράσματά σας: Έγραψε τρεις σελίδες ανακοίνωση και φυσικά δεν τόλμησε να το αρνηθεί, γιατί απλούστατα υπάρχουν τα ηχητικά ντοκουμέντα, ότι πρότεινε Κατασχέσεις, για όσους δημότες χρωστάνε στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Ως καλός πολιτικός υπάλληλος της «Τρόϊκας» στο Δήμο Μαρκοπούλου, ο κος Αδάμος, θέλει να προχωρήσουμε και σε Κατασχέσεις περιουσιών, όσων δημοτών μας, δεν μπορούν, γιατί δεν έχουν πλέον τα χρήματα, ώστε να πληρώσουν.

Δεν του αρκεί, που σε αυτούς που χρωστάνε, ως Δημοτική Αρχή βεβαιώσαμε ήδη τις οφειλές τους στην Εφορία Κορωπίου και προκαλέσαμε την φραγή της φορολογικής τους ενημερότητας, δεν του αρκεί καν, που αρκετοί από αυτούς, εν όψει των παραπάνω ενεργειών μας, έσπευσαν ήδη να κάνουν ρυθμίσεις, καταβάλλοντας σε δόσεις τα οφειλόμενα!

Όχι, θέλει να τους εξοντώσει πλήρως, κατάσχοντας και όλα τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά τους στοιχεία!

Ποια Μέρκελ και ποιος Τόμσεν; Μιλάμε για ερασιτέχνες φοροεισπράκτορες και αθώα γατάκια.

Ο επαγγελματίας Κατασχέτης κος Αδάμος, πρέπει να τους κάνει μαθήματα εξαντλητικής οικονομικής αφαίμαξης και αφαίρεσης, κάθε περιουσιακού στοιχείου των δημοτών μας!

2)  Όσα γράφει ο κος Αδάμος, περί «φίλων, συγγενών ή πολιτικών στελεχών του Δημάρχου», που δήθεν δεν βεβαιώθηκαν οι οφειλές τους και δεν έγινε φραγή της φορολογικής τους ενημερότητας, είναι ένα ακόμα, ελεεινό και αξιοθρήνητο ψέμα του!

Η λίστα των οφειλετών, που αποστείλαμε στην ΔΟΥ Κρωπίας, εμπεριέχει όλους όσους χρωστάνε, από ένα ποσό και πάνω, χωρίς καμία εξαίρεση.

Σ’ αυτήν εμπεριέχονται αυτονόητα, όχι μόνο πολλοί προσωπικοί φίλοι του Δημάρχου, αλλά και στενότατοι συγγενείς του, γιατί έτσι ήταν σωστό και έτσι έπρεπε να γίνει!

Απλώς ο κος Αδάμος, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά, δεινός ψεύτης και συκοφάντης!

3)  Όσον αφορά στην οικονομική διαχείριση του Δήμου Μαρκοπούλου:
Για πρώτη φορά μπήκε ουσιαστική τάξη και ελέγχονται τα πάντα, μειώθηκε το χρέος του κατά 70%, από18,5 εκ. Ευρώ, σε 6,5 εκ. Ευρώ και γίνεται προσπάθεια πλήρους νοικοκυρέματος των οικονομικών οφειλών των παρελθόντων ετών, αφού ήδη έχουμε αποπληρώσει πάνω από τέσσερα (4) εκατομμύρια Ευρώ χρεών, που μας κληροδοτήθηκαν, απ’ τις προηγούμενες διοικήσεις.

Κι αυτό στην χειρότερη οικονομική συγκυρία, αφού η κρατική επιχορήγηση στον Δήμο Μαρκοπούλου, έχει μειωθεί κατά 60%!

Βεβαίως και θα μπορούσαμε άμεσα να «εξαφανίσουμε» το χρέος του Δήμου μας κε Αδάμο, εάν αρχίζαμε τις Κατασχέσεις, στις περιουσίες των δημοτών μας, όπως προτείνετε εσείς!

Πως το έλεγε κε Αδάμο και ο αυθεντικός Μαυρογιαλούρος: «Θα σας εξαφανίσουμε»!!

Εσείς όμως, που προτείνατε Κατασχέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία λίγων ατόμων, τώρα πρέπει να βρείτε το κουράγιο να γράψετε στο Προεκλογικό σας Πρόγραμμα, ότι θα κατασχέσετε τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία, όσων χρωστούν πάνω από 300 Ευρώ στον Δήμο Μαρκοπούλου, όπως προβλέπεται!  Για να σας δούμε!!

4)  Για το επίπεδο του πολιτικού σας πολιτισμού, να σας δώσουμε θερμά Συγχαρητήρια! Αναφέρεστε στον Δήμαρχο και μιλάτε για «ψυχιατρικό περιστατικό»!

Ας κρίνουν οι συμπολίτες μας, το ήθος, την ευαισθησία και την ανθρωπιά, αυτών που διεκδικούν την ψήφο τους και εκφράζονται έτσι. Ο ψυχικός τους κόσμος, «περιβόλι ανθισμένο», γεμάτος καλοσύνη και αγάπη, για τον συμπολίτη τους…. Κρίμα!

5)  Για μια ακόμη φορά κε Αδάμο, αναφέρεστε σε Προσφυγές, Καταγγελίες και απειλείτε με Μηνύσεις.

Η απάντησή μας είναι σαφής:
«Σιγά μην κλάψουμε, σιγά μην φοβηθούμε»!
Όπως πήγαν στο καλάθι των αχρήστων, οι προηγούμενες Καταγγελίες και Προσφυγές που κάνετε διαρκώς τρία χρόνια τώρα, εκεί θα πάνε και οι επόμενες! Και ξέρετε γιατί κε Αδάμο;
Γιατί όταν είσαι έντιμος και καθαρός, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και από κανένα!

Προαναγγέλλετε επίσης, Μηνύσεις στην Προεκλογική Περίοδο.
Πρόκειται για το πιο κλασσικό, τετριμμένο και παλαιοκομματικό κόλπο, να μηνύεις τον Δήμαρχο, οκτώ (8) μήνες πριν τις εκλογές, για δημιουργία εντυπώσεων και για να γίνει βούρκος, η προεκλογική αντιπαράθεση!

Όμως, σας περιμέναμε: Όταν κάποιος όπως εσείς, δεν πείθει με τα πολιτικά του επιχειρήματα και απελπίζεται απ’ την πολιτική του απήχηση, στο τέλος καταφεύγει στην κατάντια των ποινικών μηνύσεων.

Δεν θα σας ακολουθήσουμε. Στον βούρκο και στην λάσπη των ψευδών μηνύσεων θα βουτηχτείτε μόνος σας και οι πολίτες θα μας κρίνουν όλους!
Πάντως, πρέπει να σας πούμε κάτι: Σας ζηλεύουμε για τις δυνατότητές σας. Εσείς έπρεπε να είστε Δικηγόρος και όχι ο Δήμαρχος.

Μέσα σε λίγες ημέρες ολοκληρώσατε τις σπουδές σας στο Αστικό Δίκαιο και στην Πολιτική Δικονομία: (ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ) και περάσατε ταχύτατα στο Ποινικό Δίκαιο: (ΜΗΝΥΣΕΙΣ)!

Είστε τεράστιο ταλέντο στα Νομικά κε Αδάμο, μην το αφήσετε να πάει χαμένο και συνεχίστε την προσπάθειά σας.

Επειδή όμως στο τελευταίο μάθημα, θα σας εξετάσουν οι δημότες, προετοιμαστείτε κατάλληλα (και ψυχολογικά), γιατί αυτό θα είναι και πρωτότυπο: Εκλογικό – Πτωχευτικό Δίκαιο!

Φαντάζεστε, (τι κρίμα) να είστε εσείς, αυτός, που θα κηρύξει πολιτική πτώχευση, λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων; Τι θα κάνει ο Δήμος Μαρκοπούλου μετά, χωρίς εσάς και κυρίως, χωρίς τις Κατασχέσεις σας;