02/10/2013

Δήμος Μαρκοπούλου και Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»: Τα Προγράμματα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», σημείωσαν ρεκόρ αιτήσεων συμμετοχής!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όπως είχε φανεί άλλωστε, από την πρώτη κιόλας ημέρα έναρξης υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, για τα Προγράμματα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», στον Δήμο Μαρκοπούλου, όταν οι αιτήσεις έφτασαν τις τετρακόσιες εικοσιτέσσερις (424) μέσα σε λίγες μόνο ώρες, η συνολική ανταπόκριση του κόσμου και το ενδιαφέρον συμμετοχής του, σε κάποιο από τα Προγράμματα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς, που αγκαλιάσατε τα Προγράμματα και δείξατε και φέτος την εμπιστοσύνη σας, στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Έχοντας φτάσει σήμερα, οκτώ (8) ημέρες μετά, τις οκτακόσιες (800) αιτήσεις και έχοντας ήδη αρκετούς συμπολίτες μας στην αναμονή, καθώς οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε, πως δεν δεχόμαστε άλλες αιτήσεις.

Αιτήσεις μπορείτε να συνεχίσετε να υποβάλετε μόνο για τα τμήματα: «Φιλαρμονική», «Χορωδία» και «Προσαρμοσμένη Ειδική Αγωγή», που απευθύνεται σε άτομα με Ειδικές Ικανότητες (ΑμΕΑ), κάθε ηλικίας, με στόχο την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση και την ψυχαγωγία.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές, καθημερινά, από 9:00 το πρωί έως 1:00 το μεσημέρι, στην κα Δέσποινα Σταυρουλάκη, στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου (1ος όροφος). Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22990-20140. Υπενθυμίζουμε πως τα τμήματα απευθύνονται σε όλους τους δημότες και μόνιμους κατοίκους Δήμου Μαρκοπούλου.

Σημειώνεται, ότι νέα τμήματα θα προκύψουν όταν ολοκληρωθεί η επισκευή και συντήρηση του μικρού Κλειστού Γυμναστηρίου στο Μαρκόπουλο, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό μικρών και μεγάλων, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο Πρόγραμμα. Εφόσον υπάρξουν καινούρια τμήματα, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Εν όψει της έναρξης των μαθημάτων, ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, που θα συμμετάσχουν σε κάποιο από τα Προγράμματα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», να τα απολαύσουν, αποκομίζοντας γνώσεις, ανακαλύπτοντας τα ταλέντα τους και σαφώς, βελτιώνοντας τη φυσική τους κατάσταση.

Καλή αρχή!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας,                                                         Ο Πρόεδρος του
  Πολιτισμού, Κοινωνικής                                                     Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»
 Πρόνοιας & Αθλητισμού


       Μαρία Ν. Κιμπιζή                                                                Σπύρος  Σταμ. Δράκος