06/02/2013

Πρόσκληση στην παρουσίαση του προγράμματος της ομάδας "Ναρκομανείς Ανώνυμοι"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι,

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι μια Παγκόσμια μη κερδοσκοπική αδελφότητα ανδρών και γυναικών για τους οποίους τα ναρκωτικά είχαν γίνει κύριο πρόβλημα. Το Ν.Α. είναι εθελοντικές ομάδες αλληλοβοήθειας. Είναι ένα πρόγραμμα πλήρους αποχής απ’ όλα τα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένου και του αλκοόλ. Το πρόγραμμά μας εστιάζεται στον Εθισμό και στη διαδικασία ανάρρωσης απ’ αυτόν. Η μόνη προϋπόθεση για να είναι κανείς μέλος είναι η επιθυμία να σταματήσει τη χρήση. Ελπίζουμε έτσι ότι κανένας ναρκομανής που ζητά ανάρρωση να μη χρειαστεί να πεθάνει, χωρίς να έχει μια ευκαιρία να ζήσει ελεύθερος από τα ναρκωτικά.

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ το 1953 και σήμερα πραγματοποιεί 62.000 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε 132 χώρες. Στην Ελλάδα η 1η ομάδα ξεκίνησε το 1987 στην Αθήνα και σήμερα πραγματοποιεί 140 συγκεντρώσεις την εβδομάδα Αθήνα, Πειραιά, Μαρκόπουλο, Θεσ/νίκη,  Κατερίνη, Γιαννιτσά, Αλεξ/πολη, Πάτρα, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Κρήτη, Κόρινθος, Λάρισα, Λουτράκι και Ζάκυνθος. Επίσης πραγματοποιούνται ομάδες παρουσίασης σε εβδομαδιαία βάση σε σωφρονιστικά ιδρύματα και θεραπευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
           
Με αφορμή την πολυετή δράση της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και την καλή συνεργασία με το Δήμο Μαρκόπουλου, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του προγράμματός μας, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 17.30, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Μαρκόπουλου (2ος όροφος).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
·         Προσέλευση 17.30
·         Έναρξη – Καλωσόρισμα
·         Ιστορικό και Δομή Ν.Α.
·         Προσωπικές Ιστορίες
·         Ερωτήσεις – Απαντήσεις
·         Κλείσιμο

Τηλεφωνική γραμμή βοηθείας 210-3474777