12/02/2013

Για το Σάββατο 16, Φεβρουαρίου 2013, στις 7 μ.μ. προγραμματίστηκε η πρώτη συνάντηση για το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο στον Δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου (2ος όροφος), η πρώτη συνάντηση εθελοντών γιατρών, νοσηλευτών, φαρμακοποιών και εθελοντών πολιτών, προκειμένου να ακουστούν ιδέες και προτάσεις για τον ορθολογικότερο τρόπο, που θα μπορούσε να ιδρυθεί και λειτουργήσει Κοινωνικό Ιατρείο και Κοινωνικό Φαρμακείο στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Στη συνάντηση είναι ευπρόσδεκτοι, όλοι όσοι διατίθενται να προσφέρουν αφιλοκερδώς μέρος από τον πολύτιμο χρόνο τους και κυρίως βέβαια, οι επιστήμονες εθελοντές του κλάδου, προκειμένου όλοι μαζί, να δώσουν μία μεγάλη ανάσα ανακούφισης σε εκείνους τους συμπολίτες μας,  που αδυνατούν για οικονομικούς λόγους να προμηθευτούν φάρμακα και να τύχουν ιατρικής περίθαλψης και γνωμάτευσης.

Η επιτυχία του εγχειρήματος, βασίζεται στη μαζική συμμετοχή και στήριξή του, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να εδραιωθεί στη συνείδηση όλων μας, ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!

Πληροφορίες μπορείτε να έχετε, καλώντας στο τηλέφωνο: 22990-20105.

Η συνέχιση και επέκταση και σε άλλους τομείς, του εξαιρετικού κοινωνικού έργου που προσφέρει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου από τον Δεκέμβριο του 2011, αποτελεί υπόθεση και στοίχημα όλων μας, το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε!