19/02/2013

ΤΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ «ΑΛΛΟΘΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου "Άρτεμις", εξασφάλισε και παρουσιάζει την εβδομάδα 21-27 Φεβρουαρίου 2013, το καταιγιστικό θρίλερ «ΑΛΛΟΘΙ», με τον Ρίτσαρντ Γκιρ.


ΑΛΛΟΘΙ
(Arbitrage)

Προβολές: 19.00 και 21.15

Σκηνοθεσία: Νίκολας Τζαρέσκι

Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Γκιρ , Τιμ Ροθ , Λετίσια Κάστα , Σούζαν Σάραντον , Μπριτ Μάρλινγκ


Η εξουσία είναι το απόλυτο...

Ο Ρόμπερτ Μίλερ (Ρίτσαρντ  Γκιρ) είναι  ένας 60χρονος  επιχειρηματίας, που βρίσκεται πολύ κοντά, στο να πετύχει την πιο επιτυχημένη συμφωνία της ζωής του: να πουλήσει την εταιρεία του σε ένα κολοσσό τραπεζών, έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων! Όμως στην πραγματικότητα, η οικονομική του κατάσταση δεν είναι αυτή που φαίνεται και ο Ρόμπερτ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκρύψει την αλήθεια, μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Όταν η σύζυγος του, Έλεν (Σούζαν Σάραντον) και η κόρη του Μπρουκ (Μπριτ Μάρλινγκ), αρχίζουν να υποψιάζονται την κρυφή ζωή που διατηρεί ο Ρόμπερτ, τα πράγματα περιπλέκουν ακόμα  περισσότερο. Ειδικά όταν ο Ρόμπερτ εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο  ανθρωποκτονίας, η ένταση θα κλιμακωθεί και ο Ρόμπερτ θα πρέπει να βρει το τέλειο ΑΛΛΟΘΙ, για να αποδείξει την αθωότητα του.

Ένα καταιγιστικό θρίλερ, με καταπληκτικές ερμηνείες από τον Ρίτσαρντ Γκιρ, τη Σούζαν Σάραντον και τον Τιμ Ροθ, που θα σας συναρπάσει!

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR
Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο
Τηλ.: 22990 23924
  
Καλές Προβολές!