26/02/2013

ΤΟ «ΑΛΛΟΘΙ» ΚΑΙ Ο «ΡΑΛΦ – Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα, 28 Φεβρουαρίου μέχρι 6 Μαρτίου 2013, το καταιγιστικό θρίλερ «ΑΛΛΟΘΙ», με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, στο Δημοτικό Κινηματογράφο Μαρκοπούλου "Άρτεμις" και θα προβληθεί επίσης η ταινία «Ραλφ – Η Επόμενη Πίστα», που ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.





ΡΑΛΦ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ (μεταγλ.)
(WRECK IT RALF)

Προβολές: 19.00

Σκηνοθεσία: Rich Moore
Executive Producer: John Lasseter
Παραγωγός: Clark Spencer
Σενάριο:Phil Johnston, Jennifer Lee
Ακούγονται οι ηθοποιοί: Βασίλης Αξιώτης, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Όθωνας Μεταξάς, Ιφιγένεια Στάικου, Αντρέας Ευαγγελάτος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Κώστας Τσάκωνας, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Σοφία Τσάκα, Ηλίας Ζερβός, Δημήτρης Μενούνος, Δημήτρης Δημόπουλος, Νέστορας Κοψιδάς, Σταύρος Μαυρίδης, Ντίνος Σούτης και Ακίνδυνος Γκίκας.
  
Ο Ραλφ, γνωστός ως Καταστροφέας, είναι κακός ή τουλάχιστον έτσι του επιβάλλει ο άχαρος ρόλος που παίζει εδώ και δεκαετίες σ’ ένα κλασικό πια video game. Απέναντί του έχει τον καλό της υπόθεσης, τον Fix-It Felix, που τον επισκιάζει σε εκνευριστικό βαθμό.

Όταν ο Ραλφ αποφασίζει, ότι βαρέθηκε να παίζει τον κακό, παίρνει την κατάσταση στα  στιβαρά του χέρια και ξεκινάει μια περιήγηση σε όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Σκοπός του είναι να αποδείξει, ότι έχει όλα τα φόντα, για να είναι κι αυτός ήρωας. Από τους καλούς. Στη διαδρομή του, από γενιά σε γενιά video game, θα συναντήσει την σκληροτράχηλη Sergeant Calhoun, αλλά και την απροσάρμοστη κι εριστική Vanellope von Schweetz, ενώ κάποια στιγμή θα απελευθερωθεί ένας θανάσιμος εχθρός, που απειλεί όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Θα προλάβει ο Ραλφ να αποδείξει ότι είναι ήρωας πριν ανάψει το Game Over;


ΑΛΛΟΘΙ
(Arbitrage)

Προβολές: 21.15

Σκηνοθεσία: Νίκολας Τζαρέσκι
Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Γκιρ , Τιμ Ροθ , Λετίσια Κάστα , Σούζαν Σάραντον , Μπριτ Μάρλινγκ
Η εξουσία είναι το απόλυτο...

Ο Ρόμπερτ Μίλερ (Ρίτσαρντ  Γκιρ) είναι  ένας 60χρονος  επιχειρηματίας, που βρίσκεται πολύ κοντά, στο να πετύχει την πιο επιτυχημένη συμφωνία της ζωής του: να πουλήσει την εταιρεία του σε ένα κολοσσό τραπεζών, έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων! Όμως στην πραγματικότητα, η οικονομική του κατάσταση δεν είναι αυτή που φαίνεται και ο Ρόμπερτ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκρύψει την αλήθεια, μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Όταν η σύζυγος του, Έλεν (Σούζαν Σάραντον) και η κόρη του Μπρουκ (Μπριτ Μάρλινγκ), αρχίζουν να υποψιάζονται την κρυφή ζωή που διατηρεί ο Ρόμπερτ, τα πράγματα περιπλέκουν ακόμα  περισσότερο. Ειδικά όταν ο Ρόμπερτ εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο  ανθρωποκτονίας, η ένταση θα κλιμακωθεί και ο Ρόμπερτ θα πρέπει να βρει το τέλειο ΑΛΛΟΘΙ, για να αποδείξει την αθωότητα του.

Ένα καταιγιστικό θρίλερ, με καταπληκτικές ερμηνείες από τον Ρίτσαρντ Γκιρ, τη Σούζαν Σάραντον και τον Τιμ Ροθ, που θα σας συναρπάσει!


Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR
Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο
Τηλ.: 22990 23924
  
Καλές Προβολές!