15/07/2011

Απάντηση του Δήμου Μαρκοπούλου στους Ενεργούς Δημότες για το πρόγραμμα «Κοινωφελής Εργασία»


Αγαπητοί συμπολίτες,

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση των «Ενεργών Δημοτών», στην οποία προσάπτεται στη Δημοτική Αρχή, αλλά και στις παρατάξεις τις Αντιπολίτευσης, άγνοια  για το πρόγραμμα «Κοινωφελής Εργασία» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Προφανώς, οι φίλοι «Ενεργοί Δημότες» αγνοούν πλήρως την ομόφωνη απόφαση, που πάρθηκε με τη μορφή του Κατεπείγοντος στην Προ Ημερησίας Διατάξεως από το Δημοτικό Συμβούλιο, την 24/6/2011 (πριν τρεις εβδομάδες δηλαδή) και φέρει αριθμό 178/2011! Με αυτήν,το Δημοτικό Συμβούλιο «εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο να συνυπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την πιστοποιημένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Νέων), για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, μέσω των εν λόγω Προγραμμάτων Κοινωφελούς  Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Αττικής».

Καλό είναι, όλοι μας να ελέγχουμε σοβαρά, εάν αυτά που γράφουμε δημοσίως, αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Η άγνοια, λόγω ελλιπούς ενημέρωσης ή απουσίας από τα Δημοτικά Συμβούλια, δεν είναι επαρκής αιτιολογία για να «πληροφορούμε» λανθασμένα τους δημότες!  

Γραφείο Τύπου Δήμου Μαρκοπούλου