13/05/2015

Και πάλι θρίαμβος των Αιμοδοτών Μαρκοπούλου!

Δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, αυτό που και πάλι ζήσαμε την Κυριακή, 10 Μαΐου, όλοι όσοι είχαμε την ευλογία και τύχη, να βρεθούμε στην πρόσφατη αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μαρκοπούλου.

Εκατοντάδες νέοι και νέες, νεαροί γονείς με τα παιδιά τους, φίλοι, παρέες μαθητών και φοιτητών, με χαρά και άριστη διάθεση και ιδιαίτερη υπομονή, όλοι αυτοί οι ωραίοι άνθρωποι που νοιάζονται για τους άλλους, αφιέρωσαν το Κυριακάτικο πρωινό τους για τον έναν, γονιό, σύντροφο, φίλο, γνωστό ή άγνωστο.

Για πρώτη φορά στα 25 χρόνια προσπάθειας του Συλλόγου μας, συγκεντρώθηκαν 204 μονάδες Αίματος, μονάδες Αγάπης, μονάδες Ζωής. Με τέτοιους ξεχωριστούς ανθρώπους ανάμεσά μας, γεμάτους αξιοπρέπεια, περηφάνεια και αλληλεγγύη, η πόλη μας θα πάει μπροστά, η πατρίδα μας και πάλι σίγουρα θα τα καταφέρει.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους αιμοδότες, τον Δήμο που και πάλι, ως ελάχιστη ανταπόδοση προς τους αιμοδότες, προσφέρει δωρεάν είσοδο στην Πλαζ Αυλακίου. Ευχαριστούμε το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου, την αιμοδοσία του Νοσοκ. «Γ. Γεννηματάς» και όλους τους αφανείς, μα τόσο σπουδαίους συνεργάτες, που συνέβαλαν στην επιτυχία της προσπάθειάς μας.

Θα είμαστε δίπλα σας! Καλό καλοκαίρι!

Εκ μέρους του Δ.Σ.,
Η πρόεδρος
Νίκη Σταθαρά-Κόλια