06/05/2015

ΞΕΚΙΝΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΛΑΖ ΑΥΛΑΚΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2015!


Αγαπητοί Συμπολίτες!

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή, 8 Μαΐου, η ανακαινισμένη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, ξεκινά την λειτουργία της, για την θερινή περίοδο 2015.

Μέχρι και την Πέμπτη, 7 Μαΐου, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης, που ήδη πραγματοποιούνται.

Η Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, θα λειτουργήσει όπως κάθε χρόνο, κατά τους μήνες από Μάιο έως και Οκτώβριο και καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

Διαθέτει τουαλέτες, αποδυτήρια και ντουζ, ενώ είναι εξοπλισμένη και ανακαινισμένη με καινούριες ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες.
Επίσης, εντός του χώρου της οργανωμένης ακτής, θα λειτουργήσει άμεσα Αναψυκτήριο, με εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Για την ασφάλεια των λουόμενων, υπάρχει Ιατρείο Πρώτων Βοηθειών με τα απαραίτητα φάρμακα, οξυγόνο, φορείο κλπ και είναι στελεχωμένο από Νοσηλεύτριες.

Επιπλέον, καθ' όλη την διάρκεια της λειτουργίας της, θα υπάρχει Ναυαγοσώστης με πλήρη εξοπλισμό και ναυαγοσωστική λέμβο σύγχρονης τεχνολογίας, ο οποίος θα παρακολουθεί από τον Πύργο που βρίσκεται στην Ακτή, τους λουόμενους που βρίσκονται εντός και εκτός της θάλασσας, για να προσφέρει την βοήθειά του όταν χρειασθεί, σε συνεργασία πάντα, με το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ακόμα, η Ακτή μας, συμμετέχει στο πρόγραμμα που διαχειρίζεται η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης για την απονομή Γαλάζιας Σημαίας, την οποία και παίρνει επάξια κάθε χρόνο, δεδομένου ότι διαθέτει, αφενός μεν τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης οργανωμένης Ακτής και αφετέρου, από τις μετρήσεις για την καταλληλότητα των νερών, οι οποίες είναι μέσα στα κατώτατα επιτρεπτά όρια! 

Τέλος, όσοι επισκέπτονται την Πλαζ μπορούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση να χρησιμοποιήσουν τα υπαίθρια Πάρκινγκ, που βρίσκονται δίπλα στην οργανωμένη Ακτή και εκτείνονται σε 25 περίπου στρέμματα.

Φέτος, η Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, σας περιμένει πλήρως ανακαινισμένη, για να κάνετε τα καλοκαιρινά σας μπάνια, σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον!

Σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι και καλά μπάνια!



ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ.,

Γιάννης Πολίτης.