11/02/2015

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, για τρίτη συνεχή χρονιά, εξακολουθεί να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων, στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Μαρκοπούλου. Στηρίζουμε την εκπαίδευση, την επιμόρφωση, τη μαθητεία και την συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση των ενηλίκων.

Η εκπαίδευση ενηλίκων αποτελεί σήμερα  ένα πλατύ πεδίο, που περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες μέσα από τις οποίες οι ενήλικες εκπαιδεύονται με τρόπο συστηματικό και οργανωμένο, γι’ αυτό συμβουλεύουμε και καλούμε τους πολίτες να «εκμεταλλευτούν» την ευκαιρία και να παρακολουθήσουν το τμήμα της επιλογής τους, διευρύνοντας έτσι το πεδίο γνώσης τους.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας,  υλοποιεί ήδη για την περίοδο  2014-2015, τα εξής εκπαιδευτικά προγράμματα  σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη:

  • 2 τμήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη
  • 2 τμήματα Ισπανικών στο Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη
  • 1 τμήμα Ιταλικών στο Μαρκόπουλο
  • 1 τμήμα Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες  στο Μαρκόπουλο
Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους πολίτες για την αργοπορία της έναρξης κάποιων τμημάτων που έχουν επιλέξει και να εξηγήσουμε ότι η αργοπορία οφείλεται στο γεγονός, ότι η τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στα προγράμματα, γίνεται από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Οι αιτήσεις συνεχίζονται!

Η κατάθεση των αιτήσεων μπορεί να γίνεται είτε στο Δημαρχιακό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη (Διασταύρωση Λιμάνι – Αυλάκι), είτε ηλεκτρονικά στο emailkdvm60@gmail.com.
Όσοι εκπαιδευόμενοι επιθυμούν να παραλάβουν τις Βεβαιώσεις συμμετοχής τους για τα τμήματα που ολοκληρώθηκαν κατά την ΕΑΡΙΝΗ περίοδο (Μάρτιος-Ιούλιος 2014), μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο του Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Μαρκοπούλου, κατόπιν συνεννόησης.

Πληροφορίες:
Ελένη Μεθενίτη, Δημαρχιακό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη, τηλ: 22990-71706
Μαρία Κιμπιζή, Αντιδήμαρχος: kimpizi@markopoulo.gr
Ασημίνα Μερτζάνη, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας: kdvm60@gmail.com
Ιωάννης Γιαντσίδης, Υπεύθυνος Οργάνωσης: kdvm60@gmail.com

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους υπεύθυνους του προγράμματος και συγκεκριμένα, την κα Ασημίνα Μερτζάνη, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και τον κο Ιωάννη Γιαντσίδη, Υπεύθυνο Οργάνωσης, για την άψογη συνεργασία μας, ως προς την υλοποίηση του προγράμματος στον Δήμο Μαρκοπούλου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού
& Κοινωνικής Πρόνοιας 
Μαρία Κιμπιζή

Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Μαρίας Κιμπιζή
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax: 2299085270