03/02/2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πληροφορίες : Βαμποράκη Μένη (Πρόεδρος Δ.Σ.)
Επικοινωνία : 6945 597565
Email : sullogos4omarko@hotmail.com

Αθήνα,  2 Φεβρουαρίου 2015

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες - και φίλοι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής του στεγάστρου, στην αυλή του σχολείου μας και να σας γνωστοποιήσουμε πως οι επίπονες και πολύχρονες προσπάθειες των μελών του Δ.Σ. αλλά και άλλων μελών του Συλλόγου μας, πλησιάζουν στη δικαίωσή τους και οι μαθητές του σχολείου μας σύντομα θα προστατεύονται από ήλιο και βροχή για πρώτη φορά, μετά από 7 χρόνια λειτουργίας του σχολείου!

Μετά την επιβεβαίωση της επιθυμίας του να προχωρήσει στη κατασκευή του στεγάστρου, ο χορηγός προχώρησε στη πραγματοποίηση της απαιτούμενης μελέτης και το αποτέλεσμα είναι μία εντυπωσιακή, σύγχρονη κατασκευή, απόλυτα ασφαλής από κάθε πλευρά. Η μελέτη παραλήφθηκε από τον Σύλλογό μας και κατατέθηκε στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, όπου και ενεκρίθη.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η υλοποίηση της κατασκευής, η οποία είναι αρκετά χρονοβόρα (υπολογίζεται στις 20-30 ημέρες εργασίας), γι' αυτό και βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης της χρονικής στιγμής της κατασκευής (πιθανότατα στις διακοπές του καλοκαιριού).

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Υπενθυμίζεται, πως οι προσπάθειες του Συλλόγου μας ξεκίνησαν εδώ και τέσσερα χρόνια με την αναζήτηση και εύρεση χορηγού που θα αναλάμβανε τη κατασκευή στεγάστρου, πάνω από τις κερκίδες του γηπέδου μπάσκετ, όπου θα προστατεύει τους μαθητές τις βροχερές ημέρες και ιδιαίτερα τις ημέρες που ο ήλιος είναι «καυτός», καθώς στο σχολικό συγκρότημα με αίθουσες προκάτ του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, που δημιουργήθηκε το 2008 ως λύση ανάγκης, ουδέποτε προβλέφθηκε η ανάγκη προστασίας των μαθητών από τη βροχή και -κυρίως- τον ήλιο.

Μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, θα σας κρατάμε ενήμερους.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Συλλόγου Γ & Κ