29/12/2014

Η επική περιπέτεια «Η ΕΞΟΔΟΣ: ΘΕΟΙ και ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ» και η μεταγλωττισμένη παιδική κωμωδία «ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»



Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου "Άρτεμις",  εξασφάλισε και παρουσιάζει την επική περιπέτεια «Η ΕΞΟΔΟΣ: ΘΕΟΙ και ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ». Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η μεταγλωττισμένη παιδική κωμωδία «ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ», με τη φωνή του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Οι ταινίες θα προβάλλονται από την Πέμπτη 1η, έως και την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015.



ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ (μεταγλωτ.)
(PADDINGTON)

Προβολές: 7.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: PAUL KING
Σενάριο: MICHAEL BOND, PAUL KING
ΠρωταγωνιστούνBEN WHISHAW, HUGH BONNEVILLE, SALLY HAWKINS, NICOLE KIDMAN
Στα ελληνικά με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ, ΠΕΤΡΟΥ ΔΑΜΟΥΛΗ, ΦΩΤΗ ΠΕΤΡΙΔΗ, ΧΡΥΣΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΝΤΥΣ ΛΑΜΠΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΔΑΡΛΑΣΗ, ΛΙΛΑΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΛΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΟΥΦΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε αγγλικό, ταξιδεύει από τις αχανείς ζούγκλες της χώρας του μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι όπως τη φανταζόταν, δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν. Η μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας, αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (“Παρακαλώ φροντίστε αυτόν τον αρκούδο”), αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους.

Κι ενώ όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη συνύπαρξη του σκανδαλιάρη Πάντινγκτον με τη νέα του οικογένεια, τα πράγματα θα έρθουν άνω κάτω όταν το σπάνιο αρκουδάκι μας θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, την οποία υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν.




Η ΕΞΟΔΟΣ: ΘΕΟΙ και ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ
(Exodus: Gods and Kings)

Προβολές: 9.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Κρίστιαν Μπέιλ, Τζόελ Έτζερτον, Σιγκούρνι Ουίβερ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άαρον Πολ, Τζον Τορτούρο.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης του «Μονομάχου», Ρίντλει Σκοτ, επιστρέφει με μια επική κινηματογραφική περιπέτεια, γεμάτη οπτικά εφέ τελευταίας τεχνολογίας.

Στο επίκεντρο της συγκλονιστικής ιστορίας, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κρίστιαν Μπέιλ («Ο Σκοτεινός Ιππότης», «The Fighter», «Οδηγός Διαπλοκής»), ως ένας αξιοσημείωτα θαρραλέος άνδρας, δεν θα διστάσει να τα βάλει με μια από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορίες της Ιστορίας, οδηγώντας 400.000 σκλάβους, ένα βήμα πιο κοντά στη λύτρωση τους.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που εξασφάλισε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), και φέτος για το κοινό: Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924



Καλή Χρονιά!