05/12/2014

Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας 9-12-2014


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: 05-12-2014
      ΝΟΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ         
 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ        ΑΡ. ΠΡΩΤ: 22752
      Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ


ΠΡΟΣ: Τα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής 
του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας

1. Δράκου Δήμητρα
2. Πολίτη Ιωάννη
3. Ορφανό Γεώργιο
4. Μαντάλα Χρήστο
5. Αλλαγιάννη Κωνσταντίνο
6. Γέγο Σπυρίδωνα

ΠΡΟΣ: Τα αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής 
Επιτροπής του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας

1. Παπασιδέρη Αναστάσιο 
2. Καβασακάλη Γεώργιο 
3. Σταμπέλο Θεοφάνη
4. Μπέη Λεωνίδα
5. Αδάμο Γεώργιο

Παρακαλείσθε, όπως την του μηνός Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 2:00 μ.μ. προσέλθετε στα γραφεία του Δήμου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1) Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να δώσει απάντηση επί του ερωτήματος, εάν είναι απαραίτητη η έκδοση φορολογικής ενημερότητας, για την είσπραξη μισθώματος ακινήτου ιδιοκτησίας “Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους”, λόγω του νομικού της καθεστώτος.
2) Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να παραστεί την 08-01-2015 ενώπιον του Ι’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών κατά τη δικάσιμο που αφορά στον κ. Παπανικόλα Σπυρίδωνα του Ιωάννη, σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, με αριθμό Δ11/240. 
3) Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να γνωμοδοτήσει σχετικά με τη δυνατότητα έκδοσης οικοδομικής άδειας από το Τμήμα της Πολεοδομίας και Πολεοδομικών Εφαρμογών Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής, κατόπιν αιτήσεως των κ.κ. Φουντούλη Ελένης και Γκλιάτη Χρήστου. 
4) Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για να παραστεί την 14-01-2015 ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, κατά τη συζήτηση της Αίτησης Ακυρώσεως, που άσκησε ο κος Πολίτης Αθανάσιος κατά του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής.
5) Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου για να παραστεί την 02-02-2015 ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, κατά τη συζήτηση της Αίτησης Ακυρώσεως που άσκησε η Α.Ε. “VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ” κατά : 1) Του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής (Τμήμα Πολεοδομίας) και 2) Του κ. Υπουργού ΠΕΚΑ.
6) Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου για την υποβολή γραπτών εξηγήσεων, εκ μέρους του τότε Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Δημάρχου, στα πλαίσια Προκαταρκτικής Εξέτασης που διενεργεί ο Πταισματοδίκης Κρωπίας, για τυχόν τελεσθέν αδίκημα αυθαίρετης εργασίας (επιχωμάτωσης) στον χώρο του Λιμένα Πόρτο Ράφτη.
7) Λήψη απόφασης για διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου για τη σύνταξη απόψεων, που αφορούν στην προσφυγή του Χαρδαλούπα Δημητρίου και λοιπών, κατά της αριθμ. 324/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου, που αφορά στην διπλονοματοθεσία της οδού “Ομήρου”.
8) Λήψη απόφασης για υπαγωγή στην ρύθμιση, βάσει των Ν. 4257/2014 και Ν. 3801/2009 των αιτούντων δημοτών, για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το Δήμο μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ Ι. ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ