23/12/2014

Η μεταγλωττισμένη παιδική κωμωδία «ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ» και η ξεκαρδιστική κωμωδία «ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ 2» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου "Άρτεμις",  εξασφάλισε και παρουσιάζει την μεταγλωττισμένη παιδική κωμωδία «ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ», με τη φωνή του Γιάννη Τσιμιτσέλη και την ξεκαρδιστική κωμωδία «ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ 2»από την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου, έως και την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014.

ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ (μεταγλωτ.)
(PADDINGTON)


Προβολές: 6.00 μ.μ.

ΣκηνοθεσίαPAUL KING
Σενάριο: MICHAEL BOND, PAUL KING
ΠρωταγωνιστούνBEN WHISHAW, HUGH BONNEVILLE, SALLY HAWKINS, NICOLE KIDMAN

Στα ελληνικά με τις φωνές των: ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ, ΠΕΤΡΟΥ ΔΑΜΟΥΛΗ, ΦΩΤΗ ΠΕΤΡΙΔΗ, ΧΡΥΣΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΝΤΥΣ ΛΑΜΠΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΔΑΡΛΑΣΗ, ΛΙΛΑΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΛΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΟΥΦΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε αγγλικό, ταξιδεύει από τις αχανείς ζούγκλες της χώρας του μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι όπως τη φανταζόταν, δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν. Η μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας, αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (“Παρακαλώ φροντίστε αυτόν τον αρκούδο”), αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους.
Κι ενώ όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη συνύπαρξη του σκανδαλιάρη Πάντινγκτον με τη νέα του οικογένεια, τα πράγματα θα έρθουν άνω κάτω όταν το σπάνιο αρκουδάκι μας θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, την οποία υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν.




ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ 2

(HORRIBLE BOSSES 2)


Προβολές: 7.30 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: ΣΟΝ ΑΝΤΕΡΣ
Σενάριο: ΣΟΝ ΑΝΤΕΡΣ, ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΓΚΟΛΝΤΣΤΑΪΝ, ΤΖΟΝ ΦΡΑΝΣΙΣ ΝΤΑΛΕΪ
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΠΕΪΤΜΑΝ , ΤΣΑΡΛΙ ΝΤΕΪ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΟΥΝΤΕΪΚΙΣ , ΤΖΕΪΜΙ ΦΟΞ , ΚΕΒΙΝ ΣΠΕΪΣΙ, ΚΡΙΣ ΠΑΪΝ

Έχοντας βαρεθεί να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κερτ αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Ένας επιτήδειος επενδυτής αποσύρει όμως ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη, αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού. Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο του επενδυτή, για να τον εκβιάσουν, ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας τους.

Η ταινία αποτελεί τη συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης κωμωδίας του 2011 ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ και επανενώνει τους σταρ Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις, στους δημοφιλείς ρόλους των υπαλλήλων που ζητούν εκδίκηση. Επίσης, ξαναβλέπουμε τη… σεξομανή Τζένιφερ Άνιστον, το "σύμβουλο εγκλήματος" Τζέιμι Φοξ, και τον πιο εκνευρισμένο από ποτέ, Κέβιν Σπέισι. Ο Κρις Πάιν και ο Κρίστοφ Βαλτς, υποδύονται τους νέους αντιπάλους της τριάδας, οι οποίοι στέκονται εμπόδιο στα όνειρά τους για επιτυχία.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που εξασφάλισε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), και φέτος για το κοινό: Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές Προβολές!