15/12/2014

Ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου


Άμεση και μαζική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, που πραγματοποιήθηκε 1-7 Δεκεμβρίου 2014. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν χειροποίητα αντικείμενα, φτιαγμένα με μεράκι, από την ομάδα χειροτεχνίας του τμήματος ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ενώ μέρος των εσόδων, διατέθηκε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.


Η πλούσια συλλογή των καλαίσθητων χειροποίητων αντικειμένων, περιελάμβανε στεφάνια, διακοσμητικά κεριά, σαπούνια γλυκερίνης, χειροποίητα στολίδια δένδρου, καθώς επίσης και σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και λικέρ, όλα μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Στο Παζάρι παρευρέθησαν και μέλη των ΚΑΠΗ Κερατέας και Λαυρίου, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για τα εντυπωσιακά και φτιαγμένα με αγάπη και αρκετές δόσεις φαντασίας, δημιουργήματα.

Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κος Νίκος Ορφανός, τίμησε με την παρουσία του την δράση, ευχαριστώντας θερμά πριν απ’ όλα, τις κυρίες των ΚΑΠΗ, όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, καθώς επίσης και τις αρτοποιίες «Καραμίχας» και «Σπανός», για την πολύτιμη προσφορά τους.