06/12/2016

Η νέα βραβευμένη ταινία του Ken Loach, το πολιτικό δράμα «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει τη νέα βραβευμένη ταινία του Ken Loach, με συγκλονιστικούς και αξέχαστους χαρακτήρες, το πολιτικό δράμα «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ», από την Πέμπτη 8, έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016.


«Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ»
(I, Daniel Blake)

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ken Loach
Σενάριο: Paul Laverty
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Dave Johns, Hayley Squires, Sharon Percy

Διακρίσεις:

Χρυσός Φοίνικας, 69ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών. Βραβείο Κοινού, 64ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.
Βραβείο Κοινού, 70ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λοκάρνο.

Συγκινητικό και φορτισμένο, το "Eγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ" του Ken Loach, παρακολουθεί τον αγώνα δύο ανθρώπων ενάντια στη γραφειοκρατία, αλλά και τη δύναμη τους να σταθούν με αξιοπρέπεια στις πιο αντίξοες συνθήκες.

O Daniel Blake είναι ένας 59χρονος ξυλουργός από το Newcastle. Για πρώτη φορά μετά από ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο, θα χρειαστεί τη βοήθεια της πολιτείας για να ζήσει, όμως η γραφειοκρατία τον οδηγεί σε αδιέξοδο. Μέσα από την περιπέτεια αυτή, διασταυρώνεται με μια ανύπαντρη μητέρα και τα δύο παιδιά της. Βρίσκοντας αναπάντεχη οικογενειακή θαλπωρή ο ένας στον άλλο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να αντισταθούν στις δυσκολίες.


Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές στο «Άρτεμις»!