27/12/2016

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η αριστουργηματική ελληνική ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης» και το συναρπαστικό ταξίδι της «Βαϊάνα», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η αριστουργηματική ελληνική ταινία «Η Ρόζα της Σμύρνης» και το συναρπαστικό ταξίδι της «Βαϊάνα», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», από την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016, έως και την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017.


«Βαϊάνα» (μεταγλωτ.)
(Vaiana)

Προβολές: 5.10 μ.μ.

Στις 26/12 δεν θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας, λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης στο χώρο του Κινηματοθεάτρου.

Σκηνοθεσία: Ρον Κλέμεντς και Ντον Χολ
Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί: Βίνα Παπαδοπούλου, Στέλιος Ψαρουδάκης, Χρήστος Συριώτης, Βάσια Ζαχαροπούλου.

Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, οι μεγαλύτεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον απέραντο Ειρηνικό, εξερευνώντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Αλλά κάπου εκεί, και για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν -και κανείς δεν γνωρίζει το γιατί.

Από τα στούντιο της Walt Disney Animation έρχεται η «Βαϊάνα», μια εντυπωσιακή ταινία animation, για μια ριψοκίνδυνη έφηβη, που σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βαϊάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια. Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά, συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες και στην πορεία, η Βαϊάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα.



 «Η Ρόζα της Σμύρνης»
Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Την Παραμονή, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί μόνο μία προβολή στις 7.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας.

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη), κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα.

Aθήνα 1987: H Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλή Χρονιά!