03/10/2016

Με την αληθινή ιστορία “SULLY” και το απολαυστικό «Ψάχνοντας την Ντόρι» ανοίγει αυλαία το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», για την κινηματογραφική περίοδο 2016 – 2017

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, στην έναρξη προβολών για τη νέα σεζόν 2016-2017 του ανανεωμένου Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις», με βελτιωμένη εικόνα και ήχο!

Η αυλαία της νέας κινηματογραφικής χρονιάς, θα ανοίξει με τις προβολές της αληθινής ιστορίας «SULLY» και της απολαυστικής περιπέτειας για μικρούς και μεγάλους «Ψάχνοντας την Ντόρι», από την Πέμπτη 6, έως και την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016.


«ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΙ» (μεταγλωτ.)
(FINDING DORY)

Προβολές: 5.30 μ.μ.

Τις φωνές τους δανείζουν μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί: Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης.

Δεκατρία χρόνια μετά το «Ψάχνοντας το Νέμο», η αγαπημένη παρέα του Νέμο, του Μάρλιν και της Ντόρι, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, σε μια ακόμα περιπλάνηση, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την Ντόρι. Το αγαπημένο μπλε ψαράκι θυμάται ξαφνικά, ότι έχει οικογένεια, και έτσι ξεκινά και πάλι το ταξίδι της παρέας στους ωκεανούς, σε αναζήτηση των γονιών της.

Το ταξίδι στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό του «Ψάχνοντας την Ντόρι», έχει ξεκινήσει και δεν χάνεται με τίποτα!


«SULLY»

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία : Κλιντ Ίστγουντ

Πρωταγωνιστούν : Τομ Χανκς, Λόρα Λίνεϊ, Άαρον Έκχαρτ

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία της ταινίας «American Sniper», ο πολυβραβευμένος και καταξιωμένος Αμερικάνος σκηνοθέτης Κλιντ Ίστγουντ, ετοιμάζεται για το νέο του κινηματογραφικό project που για μια ακόμη φορά βασίζεται στα ηρωικά κατορθώματα ενός γενναίου ανδρός. Η ταινία θα μας διηγηθεί την δραματική ιστορία της ζωής του Καπετάνιου Τσέσλι ‘Σάλι’ Σάλενμπέργκερ, που έγινε ήρωας για όλη τη χώρα, όταν προσγείωσε το ακινητοποιημένο disabled τζετ στον Ποταμό Χάντσον, σώζοντας τις ζωές όλων των επιβατών.

Το σενάριο της ταινίας είναι του Τοντ Κομαρνίκι και είναι βασισμένο στο βιβλίο, Highest Duty: My Search for What Really Matters, των Σάλενμπέργκερ και Τζέφρι Ζόσλοου.

Η ταινία δεν θα μείνει μόνο στο σχεδόν απίθανο κατόρθωμα της ασφαλούς προσγείωσης του jumbo jet στο νερό, το οποίο άφησε με κομμένη την ανάσα τους θεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά θα μας διηγηθεί τις δραματικές στιγμές που εκτυλίσσονταν στο παρασκήνιο και που θα μπορούσαν να στοιχήσουν την φήμη και δουλειά του πιλότου.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πιλότου θα δούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Τομ Χανκς («Philadelphia». «Forrest Gump»). Δίπλα του η τρις υποψήφια για Όσκαρ, Λόρα Λίνεϊ («Savages», «Kinsey», «You Can Count on Me»), η δις βραβευμένη με Έμμυ Β’ Γυναικείου Ρόλου για Δραματική Σειρά, Άννα Γκαν («BreakingBad») και ο Άαρον Έκχαρτ («Thank You for Smoking». «The Dark Knight»).


Για πέμπτη χρονιά, η τιμή του εισιτηρίου διατηρείται σταθερά στα επτά (7) Ευρώ, ενώ κάθε Τετάρτη, όλοι μπορούν να αγοράζουν δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός, μόνο με επτά (7) Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924



Καλή Κινηματογραφική Χρονιά στο «Άρτεμις»!