11/10/2016

Η ταινία που έσπασε τα ταμεία «Που πάω Θεέ μου;» και η ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Πελαργοί» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει την ταινία που έσπασε τα ταμεία «Που πάω Θεέ μου;» και την ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Πελαργοί», από την Πέμπτη 13, έως και την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016.

«ΠΕΛΑΡΓΟΙ» (μεταγλωτ.)
(STORKS)

Προβολές: 5.45 μ.μ.

Η σκηνοθεσία είναι των Νίκολας Στόλερ (“Neighbors”, υποψήφιος για BAFTA για το “Muppets Most Wanted”) και Νταγκ Σουίτλαντ (υποψήφιος για Όσκαρ Ταινίας Μικρού Μήκους, «Presto» και υπεύθυνος animator στο “Cars”), σε σενάριο του Στόλερ.

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Μπραντ Λιούις (“Ratatouille”) και Νίκολας Στόλερ. Η μουσική είναι των Τζεφ Ντάνα και Μίκαελ Ντάνα (“The Good Dinosaur”).

«Δανείζουν» τις φωνές τους οι ηθοποιοί: Θανάσης Τσαλταμπάσης (Τζούνιορ) και Λίλα Μπακλέση (Τουλίπα).

Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα, για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό – κοριτσάκι.

Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο!


 «ΠΟΥ ΠΑΩ ΘΕΕ ΜΟΥ;»
(QUO VADO?)

Προβολές: 7.30 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΑΡΟ ΝΟΥΤΖΙΑΝΤΕ
Σενάριο: ΤΖΕΝΑΡΟ ΝΟΥΤΖΙΑΝΤΕ, ΚΕΚΟ ΤΖΑΛΟΝΕ
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: ΚΕΚΟ ΤΖΑΛΟΝΕ, ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΤΖΙΟΒΑΝΑΡΝΤΙ, ΣΟΝΙΑ ΜΠΕΡΓΚΑΜΑΣΤΟ, ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΜΙΚΕΛΙ

Η #1 κωμωδία που έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του Ιταλικού κινηματογράφου, με 10.000.000 εισιτήρια,  καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση για το 2016!

Μέχρι που θα έφτανε ένας δημόσιος υπάλληλος για να μην χάσει την θέση του; Ως την άκρη του κόσμου! Ο Κέκο από μικρό παιδί ονειρευόταν να γίνει δημόσιος υπάλληλος και το κατάφερε! Τώρα ζει μία άνετη ζωή απολαμβάνοντας τα προνόμια του. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που η κυβέρνηση θα αποφασίσει να καταργήσει την υπηρεσία του. Ο Κεκό θα δεχθεί κάθε είδους μετάθεση προκειμένου να μην παραιτηθεί απ΄την θέση του!

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές στο «Άρτεμις»!