19/10/2016

Οι «προγραμματισμένες» εργασίες της ΕΥΔΑΠ και η έγκαιρη ενημέρωση των Συμπολιτών μας!


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο Δήμος Μαρκοπούλου, όταν πρόκειται να προχωρήσει σε διακοπή της Υδροδότησης, λόγω προγραμματισμένης επισκευής βλαβών, φροντίζει να ενημερώσει τους πολίτες, τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα, προκειμένου να λάβουν τα μέτρα τους, ακόμα και όταν η διακοπή νερού αφορά σε 50 ή 100 υδρολήπτες!

Φαίνεται όμως, πως η ΕΥΔΑΠ, έχει διαφορετική λογική και άποψη, για το εν λόγω θέμα.

Σήμερα, Τετάρτη, 19/10/2016, στη μία (1) το μεσημέρι, πληροφορηθήκαμε από τον Εργολάβο της ΕΥΔΑΠ, ότι θα πραγματοποιήσει σήμερα, την αναμενόμενη αποκατάσταση, της γνωστής σε όλους μας, πλέον βλάβης επί της Λ. Σουνίου, η οποία βέβαια υφίσταται εδώ και ένα μήνα, αφήνοντας λόγω των αναγκαίων (αναμφίβολα) εργασιών,όλους τους κατοίκους, του οικισμού του Μαρκοπούλου, χωρίς νερό για δέκα (10) τουλάχιστον ώρες καισυγκεκριμένα αύριο, Πέμπτη, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, αλλά και ο Δήμαρχος προσωπικά, αντέδρασαν στην παραπάνω είδηση, τονίζοντας πως θεωρούμε αυτονόητη, την έγκαιρη ενημέρωση των συμπολιτών, σε τέτοια, μεγάλης χρονικής έκτασης, διακοπή της υδροδότησης, 12.000 κατοίκων!

Καμία ανταπάντηση!

Λυπούμαστε για την πρόχειρη στάση της ΕΥΔΑΠ και ζητάμε εμείς Συγγνώμη, για την μάλλον περιορισμένη – όπως φαίνεται – ευαισθησία της, για την τήρηση των αυτονόητων, έγκαιρων χρονικά, διαδικασιών ενημέρωσης, 12.000 κατοίκων και υδροληπτών!

Προσοχή λοιπόν: Αναγκαστική διακοπή παροχής νερού, σε όλο τον οικισμό του Μαρκοπούλου, αύριο Πέμπτη, από τις 11 το πρωί, έως τις 9 το βράδυ!