11/07/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Καλείσθε να παραστείτε την Δευτέρα, 15η Ιουλίου 2013 και ώρα 8 (οκτώ) μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην δέκατη έβδομη συνεδρίαση έτους 2013, του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης,  επί των  κατωτέρω θεμάτων  της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, που αφορούν στους εργαζομένους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  2. Λήψη απόφασης για έγκριση 3ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου έτους 2013.
  3. Λήψη απόφασης για έγκριση 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Μαρκοπούλου έτους 2013.
  4. Λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου Συγκριτικού Πίνακα της μελέτης «Εφαρμογή Πολεοδομικών Ενοτήτων 4ης – 5ης Γειτονίας Β’ Κατοικίας Πόρτο Ράφτη στο Δήμο Μαρκοπούλου».
  5. Λήψη απόφασης για έγκριση 3ου Α.Π.Ε. και 2ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε του έργου «Κατασκευή κτιρίου κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου».
  6. Λήψη απόφασης για έγκριση σύναψης σύμβασης μεταξύ της εταιρείας με την επωνυμία «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» και του Δήμου Μαρκοπούλου.
  7. Λήψη απόφασης για διαγραφή τελών πεζοδρομίου καταστημάτων για τα έτη 2009 και 2010, λόγω των έργων που ελάμβαναν χώρα στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.
  8. Λήψη απόφασης για μείωση δημοτικών τελών, έτους 2013, για σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις.
  9. Λήψη απόφασης για επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μαρκοπούλου.
  10. Λήψη απόφασης για έγκριση διάθεσης πίστωσης για το Ειδικό Συνδρομητικό Πρόγραμμα Δήμων και Κοινοτήτων, ανανέωση σύμβασης πληρωμής τελών διοδίων για τα έτη 2012 και 2013, μεταξύ Δήμου και Αττικές Διαδρομές Α.Ε.
  11. Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ηλεκτροφωτισμός παραλιακού πεζοδρόμου στην περιοχή Πανόραμα στο Αυλάκι».
  12. Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή δικτύου θέρμανσης Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου».
  13. Λήψη απόφασης για την ανανέωση άδειας κινητής καντίνας τύπου Β’ στη θέση Λ. Σκοπευτηρίου 49, στον Κανέλλη Κων/νο του Αποστόλου.
  14. Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας στάσιμου εμπορίου για πώληση οπωροκηπευτικών προϊόντων στην Ξαγοράρη Χριστίνα, στη θέση Μπαθίστα – Ελ. Βενιζέλου.
  15. Λήψη απόφασης για έγκριση τροποποίησης του ισχύοντος ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. Γ271 στην 1η – 2ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
  16. Λήψη απόφασης για προσκύρωση τμήματος καταργουμένης αγροτικής οδού στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ237 με κωδικό ιδιοκτησίας 534005 της 1ης – 2ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη Δήμου Μαρκοπούλου.
  17. Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. 221 με κωδικό ιδιοκτησίας 010532 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
  18. Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ822 με κωδικό ιδιοκτησίας 650710 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.

  1. Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ822 με κωδικό ιδιοκτησίας 650711 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
  2. Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου και την καταβολή αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ796 με κωδικό ιδιοκτησίας 643312 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
  3. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ856 με κωδικό ιδιοκτησίας 671189 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
  4. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. 110 με κωδικό ιδιοκτησίας 050570 της 3ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
  5. Λήψη απόφασης για έγκριση διάθεσης πίστωσης για καταβολή αποζημίωσης Δικηγόρων για διάφορες υποθέσεις του Δήμου Μαρκοπούλου.
  6. Λήψη απόφασης για αναγνώριση οικογενειακού τάφου.
  7. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης Δικαστικών Επιμελητών για διάφορες υποθέσεις Δήμου.
  8. Λήψη απόφασης για επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.
  9. Λήψη απόφασης για έγκριση τιμολογίων Παγίας Προκαταβολής.
  10. Λήψη απόφασης για οικονομική ενίσχυση απόρων δημοτών.

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Συμβουλίου

ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ