10/07/2013

Θέατρο Σκιών με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη, στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε από κοντά, τον αγαπημένο και διαχρονικό ήρωα μικρών και μεγάλων, Καραγκιόζη, σε μία αξέχαστη παράσταση, που επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει το «Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών Μιχάλη Ταυλάτου», το Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 9:00 μ.μ., στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη.

Συνεπείς στο ραντεβού μας, φιλοξενούμε και φέτος τον αγαπημένο μας Καραγκιόζη στο Πόρτο Ράφτη, καθώς η μαζική προσέλευση του κόσμου στις αντίστοιχες περσινές παραστάσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, το επέβαλαν. Ήδη, ο κόσμος αγκάλιασε θερμά την παράσταση που έλαβε χώρα  στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, στα πλαίσια της Κυριακάτικης Πεζοδρόμησης στις 23 Ιουνίου 2013, δηλώνοντας έμπρακτα, για μία ακόμη φορά, την αγάπη του απέναντι στο Θέατρο Σκιών.

Αυτή τη φορά, τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον μοναδικό Καραγκιόζη και να γελάσουν με τις εύστοχες ατάκες του, δίπλα στο κύμα, σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε από κοντά, μια αυθεντική μορφή παραδοσιακής λαϊκής θεατρικής τέχνης, που παραμένει ζωντανή και επίκαιρη στο χρόνο, σε μια όμορφη, καλοκαιρινή βραδιά, που χαρακτηριστικό της στοιχείο θα είναι το αστείρευτο γέλιο και το άπλετο κέφι!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, για όλους.