18/07/2013

20-21 Ιουλίου: ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, για το Καλοκαίρι 2013, σας προσκαλούν, σε ένα μοναδικό συναυλιακό διήμερο, 20 – 21 Ιουλίου 2013, με αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 και ώρα 9.00 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, τη σκηνή θα μοιραστούν τρεις ιδιαίτεροι καλλιτέχνες, που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το μουσικό τους στίγμα: ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ!

Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 και ώρα 9.00 μ.μ., στα πλαίσια της Κυριακάτικης Πεζοδρόμησης της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Λιζέτα Νικολάου, η Μαρίνα Βλαχάκη και ο Γιάννης Λέφερης, υπόσχονται ατελείωτο χορό και κέφι, σε ένα αξέχαστο μουσικό πρόγραμμα, που θα συναρπάσει!

Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει γενικότερα η χώρα μας, ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κ.Δ.Ε.Μ., αποφάσισαν στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζουν, να προσφέρουν δωρεάν είσοδο στο κοινό, για τις εκδηλώσεις του διημέρου.


Σας περιμένουμε όλους!