02/07/2013

Με 3 συνολικά καλοκαιρινές εκδηλώσεις, γιόρτασαν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του ΝΠΔΔ Βραυρώνιος, για το προσχολικό έτος 2012-2013

Οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ξετύλιξαν το ταλέντο τους, στα πλαίσια τριών συνολικά καλοκαιρινών γιορτών.

Οι μαθητές του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μαρκοπούλου, την Πέμπτη 20 Ιουνίου και την Παρασκευή 21 Ιουνίου,  μας ταξίδεψαν στον αρχαίο μας Πολιτισμό, αλλά και στους Πολιτισμούς ολόκληρου του κόσμου, κερδίζοντας το θερμό μας χειροκρότημα.

Αντίστοιχα, οι μαθητές του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Πόρτο Ράφτη, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, κέρδισαν τις εντυπώσεις με έναν λαμπρό «Γάμο αλά Ελληνικά».

Με την παρουσία τους τίμησαν τις καλοκαιρινές μας γιορτές, η κα Μαρία Κιμπιζή, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, ο κος Κων/νος Αλλαγιάννης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου & μέλος Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ο κος Πέτρος Θεοδωρόπουλος, μέλος Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ο κος Δημήτρης Κολιαβασίλης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μαρκοπούλου, καθώς επίσης πλήθος γονέων και κηδεμόνων, που θαύμασαν από κοντά τις υποκριτικές ικανότητες των μικρών μαθητών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Χορηγούς των παραπάνω γιορτών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, και πιο συγκεκριμένα:
- το Ζαχαροπλαστείο Κωτσιόπουλου Γιώργου, για την χορηγία γλυκών
- την Κάβα Καβείρος Α.Ε. για την χορηγία νερών, χυμών, αναψυκτικών
- το NANOU Donuts (καταστήματα Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη), για την χορηγία αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων
- την Pizza Fan (κατάστημα Μπαλιούση Γιάννη στο Πόρτο Ράφτη), για την χορηγία πίτσας
- το Αρτοποιείο Νικολάκη Νίκου στο Πόρτο Ράφτη, για την χορηγία αλμυρών εδεσμάτων
- τον Πολυχώρο KWABA στο Μαρκόπουλο, για την διάθεση καρεκλών.

Τέλος, να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους, Υγεία και Καλό Καλοκαίρι!

Με εκτίμηση,
Σπυρίδων Σταμ. Δράκος
Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»