14/09/2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ




δωρεάν φοίτηση

Πλούσιο σε εκδηλώσεις, συναυλίες και εμφανίσεις της Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, ήταν το καλοκαίρι που πέρασε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους δημότες και τους επισκέπτες, που τις τίμησαν με την παρουσία τους και το θερμό τους χειροκρότημα.

Στις 12 Ιουνίου η Φιλαρμονική της πόλης εγκαινίασε τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, με τη συναυλία της στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου. Στις 18/6, σειρά είχε το Πόρτο Ράφτη, με μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε στα γήπεδα τένις στο Αυλάκι, σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη. Στις 25/6 ακολούθησε η συναυλία των εκπαιδευτικών της τμημάτων 2010-11, στο Θέατρο «Περίακτοι» και το διάστημα 2 – 8 Ιουλίου, συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, που διοργανώθηκε στην Κω. Μέσα στον Ιούλιο, 16 και 23/7, παρουσίασε τις δυο μεγάλες της καλοκαιρινές συναυλίες στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου και στο Πόρτο Ράφτη (Άγαλμα του Ναύτη) αντίστοιχα.

Με τους καλύτερες εντυπώσεις και διάθεση λοιπόν, η Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, υποδέχεται το νέο ακαδημαϊκό έτος και ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι άρχισαν ήδη οι εγγραφές στα εκπαιδευτικά της τμήματα. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή απόγευμα 17.00 – 20.00 και Σάββατο πρωί 9.00 – 14.00 στην Αίθουσα Φιλαρμονικής, Μέγαρο Παπουλάκου (έναντι 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου). Υπεύθυνος εγγραφών είναι ο κ. Γιώργος Μπαμπαράκος (τηλ. 6972 052864). Αξίζει να σημειωθεί, ότι η φοίτηση στα τμήματα της Φιλαρμονικής (πνευστά, κρουστά), είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η φετινή χειμερινή περίοδος 2011-12, εγκαινιάζεται με μια μοναδική κοινή συναυλία της Φιλαρμονικής με τους εξέχοντες μουσικούς: Ανδρέα Πυλαρινό (πιάνο), Γιάννη Φράγκο (τενόρος) και Έφη Χριστοδούλου (βιολί), την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση, τις αμέσως επόμενες μέρες.