24/06/2019

Ο «Μυρρινούς» γιορτάζει τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!




Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούν στην μουσικοχορευτική Εκδήλωση, με τίτλο «Παλιά μου χρόνια και καιροί, χρόνια μου περασμένα», που διοργανώνει ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς», στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 9 μ.μ.

Στην ετήσια Εκδήλωση που σηματοδοτεί την λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς του Ομίλου, τα παιδικά, εφηβικά και τα τμήματα ενηλίκων, θα παρουσιάσουν χορούς από τις περιοχές: Αρκαδία, Πόντος, Ρουμλούκι, Λήμνος, Κόνιτσα, Ήπειρος και Φλώρινα.

Την εκδήλωση ντύνουν μουσικά οι: Σταυρούλα Δαλιάνη – Τραγούδι, Γιώργος Μαρινάκης – Βιολί, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος – κλαρίνο,  Ηλίας Μαυρίκης – Λαούτο, Κώστας Μερετάκης – Κρουστά.
Μαζί τους η Λιάνα Χαραλαμπίδου στο Ποντιακό Τραγούδι, ο  Γιάννης Φωτιάδης στην Ποντιακή Λύρα, ο Νίκος Σαμαράς – Τρομπέτα  και ο Μάκης Τσώτσης – Σαξόφωνο.

Χοροδιδάσκαλος: κ. Φώτης Φλώρος.

Είσοδος Ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα Προσφοράς Τροφίμων και Φαρμάκων, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!