ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΚΟΙΝΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Δήμος μας βιώνει μια δυσάρεστη και επικίνδυνη κατάσταση, λόγω της συσσώρευσης απορριμμάτων και της διαφαινόμενης αδυναμίας της Δημοτικής Αρχής για την αποκομιδή τους. Τα δίκαια παράπονα των πολιτών αυξάνονται, ενώ παράλληλα τίθενται σοβαρά ζητήματα διασφάλισης της δημόσιας υγείας και πυροπροστασίας.

Την τραγική αυτή κατάσταση ήρθαν να επιδεινώσουν η παραίτηση του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Σταμπέλου και οι πυρκαγιές στον παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ κ. ΜΕΘΕΝΙΤΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΚΟΙΝΗ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΣΚΕΨΗ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΥΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

Στόχος, η άμεση εξεύρεση βιώσιμης λύσης για ένα θέμα που μας αφορά όλους.

Το πρόβλημα είναι τεράστιο και σίγουρα θα διογκωθεί περισσότερο καθώς ήδη εισήλθαμε στην καλοκαιρινή περίοδο. Επειδή πιστεύουμε πως η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί ένα μείζον ζήτημα που θα κληροδοτηθεί και στην επόμενη δημοτική αρχή, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ΤΩΡΑ, από κοινού.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των προβλημάτων του τόπου μας, από την αμέσως επόμενη ημέρα των εκλογών της 26ης Μαΐου ζήτησε από τον κ. Μεθενίτη να πράξει το καθήκον του απέναντι στους πολίτες και να συνεργασθεί με το νέο Δήμαρχο, επ’ ωφελεία του Δήμου μας, για το χρονικό διάστημα έως και την 1η Σεπτεμβρίου οπότε και θα αναλάβει η νέα Διοίκηση. Ομοίως, η νέα Δημοτική Αρχή να θέσει εαυτόν στη διάθεση του απερχόμενου Δημάρχου και να παρέχει κάθε βοήθεια ώστε να μη χαθούν οι επόμενοι -πραγματικά κρίσιμοι- μήνες για τον τόπο.


Πόρτο Ράφτη, 18/06/2019

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
www.dynami-elpidas.gr