11/12/2018

#BEACTIVE - Παίζουμε για το Λύρειο!


Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το Τουρνουά Mini Volley Μαρκόπουλο 2018 "Παίζουμε για το Λύρειο" στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου!


Σκοπός: η στήριξη του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος Λυρειο Παιδικο Ιδρυμα Ιερα Μονη Αγιας Τριαδας που δεν γλίτωσε από την πύρινη λαίλαπα της 23ης Ιουλίου στο Μάτι και υπέστη τεράστιες ζημιές στις κτηριακές του εγκαταστάσεις.
Στο τουρνουά συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 6 έως 12 ετών, από αθλητικά σωματεία της Ανατολικής Αττικής και από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Μαρκοπούλου.



Η εκδήλωση που με μεγάλη μας χαρά εντάσσεται στις δράσεις του #BeActiveHellas διοργανώνεται από τον Α.Ο Μαρκοπούλου - Volleyball Team με τη συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) Hellenic Volleyball Federation και της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Ανατολικής Αττικής και Αθήνας (ΕΣΠΑΑΑ). Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των Τυροκομείων Κωσταρέλου Τυροκομείο Κωσταρέλου.


Σας περιμένουμε όλους σ' αυτή την όμορφη αθλητική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς για τα παιδιά του Λυρείου Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα ιδρύματα φροντίδας παιδιών στην Ελλάδα! Με λειτουργία από το 1967, έχει προσφέρει φροντίδα, δωρεάν ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση σε περισσότερα από 500 απροστάτευτα παιδιά που στερούνται γονέων, είτε γιατί αυτοί δεν βρίσκονται στη ζωή είτε γιατί έχουν οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα. Το Ίδρυμα προστατεύει τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση, την πλήρη επιμόρφωση και την οικογενειακή αποκατάστασή τους.


Το βίντεο της εκδήλωσης: