17/12/2018

Η βασισμένη σε αληθινή ιστορία ταινία «Ο Δικός της Πόλεμος» και για 2η εβδομάδα, η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Γκριντς», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»



Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει τη βασισμένη σε αληθινή ιστορία ταινία «Ο Δικός της Πόλεμος» και για 2η εβδομάδα, τη μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Γκριντς»από την Πέμπτη 20, έως και την Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018. 

 Ο ΓΚΡΙΝΤΣ (μεταγλωττισμένο)
(THE GRINCH)

Ώρες προβολών: 5.10 μ.μ. 

Οι απογευματινές προβολές των 5.10 μ.μ., την Τετάρτη, 19/12, το Σάββατο, 22/12 και την Κυριακή, 23/12 δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Κινηματοθέατρο «Άρτεμις».

Σκηνοθεσία:    ΣΚΟΤ ΜΟΣΙΕ & ΓΙΑΡΟΟΥ ΤΣΕΝΙ
Σενάριο:          ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ DR. SEUSS
Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί: ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

Ο Γκρίντς, ζει μοναχικά μέσα σε μια σπηλιά, με μόνη συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ. Εφοδιασμένος με εφευρέσεις και αντικείμενα για τις καθημερινές ανάγκες του, ο Γκρίντς βλέπει τους γείτονές του στο Χούβιλ, μόνο όταν του τελειώσουν τα τρόφιμα. 
Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, οι κάτοικοι του Χούβιλ τού χαλάνε την ήρεμη μοναχικότητά του, με τους όλο και πιο μεγάλους, όλο και πιο φωτεινούς, όλο και πιο δυνατούς εορτασμούς τους. Όταν δηλώνουν πως θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα 3 φορές πιο μεγάλα, ο Γκριντς συνειδητοποιεί, ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ξανακερδίσει την ηρεμία του: Αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης και παρέα με τον Μάξ και έναν τάρανδο, να κλέψει τα Χριστούγεννα! 
Στο μεταξύ, κάτω στο Χούβιλ, η Σίντι-Λου, ένα κορίτσι που λατρεύει τα Χριστούγεννα, σχεδιάζει με τους φίλους της να παγιδεύσει τον Άγιο Βασίλη, έτσι ώστε να τον ευχαριστήσει που βοηθάει την μητέρα της να τα βγάλει πέρα. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η καλοσύνη της οδεύει σε σύγκρουση με τον κατεργάρη Γκριντς. Θα καταφέρει η Σίντι-Λου να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη; Θα καταφέρει ο Γκρίντς να σταματήσει τους κατοίκους του χωριού, να σταματήσουν τους εορτασμούς μια και καλή;



Ο Δικός της Πόλεμος
(A Private War)
Ώρες προβολών: 7.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ.

Την Κυριακή, 23/12, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προβολές, λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης στο Κινηματοθέατρο «Άρτεμις».

Σκηνοθεσία: Μάθιου Χάινεμαν
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ρόζαμουντ Πάικ, Τζέιμι Ντόρναν, Στάνλεϊ Τούτσι, Τομ Χολάντερ
Η Μαρί Κόλβιν (η υποψήφια για Όσκαρ Ρόζαμουντ Πάικ) είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες πολεμικές ανταποκρίτριες της εποχής μας. Το επαναστατικό και ατρόμητο πνεύμα της, την τοποθετεί πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης, αφού στόχος της είναι να δίνει φωνή στους αδύναμους, θυσιάζοντας ακόμα και την προσωπική της ζωή. Η αποστολή της να δείξει – με κάθε κόστος – την πραγματική φρίκη του πολέμου, μαζί με τον διάσημο φωτογράφο Πολ Κονρόι (Τζέιμι Ντόρναν), τους οδηγεί στην πιο επικίνδυνη αποστολή της ζωής τους, στην πολιορκούμενη πόλη Χομς της Συρίας. 
Βασισμένη στη συναρπαστική ζωή της βετεράνου πολεμικής ανταποκρίτριας των Sunday Times Μαρί Κόλβιν και με τη σκηνοθετική υπογραφή του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Μάθιου Χάινεμαν. 


Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.
Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη σελίδα του «Άρτεμις», στο Facebookhttp://www.facebook.com/artemiscinema/, όπως και από τη νέα ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Μ.), στο: http://www.kdem.gr/posts/5/oi-tainies-ths-evdomadas

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα!