10/10/2017

Το ιστορικό δράμα για τη γενοκτονία των Αρμενίων «Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ» και η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΟΥΣΑ», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»




Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ Προβολή, το ιστορικό δράμα για τη γενοκτονία των Αρμενίων «Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ» και την απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΟΥΣΑ», από την Πέμπτη 12, έως και την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017.

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΟΥΣΑ (μεταγλωτ.)

(The Son of Bigfoot)



Προβολές: 5.30 μ.μ.



Σκηνοθεσία: Jeremy Degruson, Ben Stassen

Σενάριο: Bob Barlen, Cal Brunker



Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι, για να ξετυλίξει το μυστήριο, πίσω από τον - χαμένο για χρόνια - πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό, ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του, από την HairCo, μία εταιρία – κολοσσό, που θέλει να κάνει πειράματα, χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.






Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ - Α΄ προβολής

(The Promise)



Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.



Σκηνοθεσία: Terry George

Σενάριο: Terry George, Robin Swicord

Πρωταγωνιστούν: Oscar Isaac, Christian Bale, Charlotte Le Bon, Jean Reno

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Terry George, η ταινία Α΄ προβολής αυτής της εβδομάδας: το ιστορικό δράμα για τη γενοκτονία των Αρμενίων «Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ».



Ο Mάικλ, ένας εξαίρετος σπουδαστής ιατρικής (Oscar Isaac), συναντά την πανέμορφη δασκάλα χορού Άνα (Charlotte Le Bon), στα τέλη του 1914. Η αρμένικη κληρονομιά τους, θα τους φέρει κοντά, αλλά σύντομα εκείνος θα συγκρουστεί με την τωρινή αγάπη της Άνας, έναν Αμερικανό φωτοδημοσιογράφο (Christian Bale), που είναι αποφασισμένος να εκθέσει όλη την αλήθεια, για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Όσο η Οθωμανική Αυτοκρατορία καταρρέει, τόσο πιο έντονα, οι τρεις τους, θα χρειαστεί να τιθασεύσουν τα πάθη τους, προκειμένου να σωθούν.








Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!




Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη νέα σελίδα του «Άρτεμις», στο Facebook: www.facebook.com/artemiscinema/




ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924



 Καλές προβολές στο Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»!