30/10/2017

ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Χθες το πρωί, το Συνεργείο Ύδρευσης του Δήμου Μαρκοπούλου, μετά από σχετικές ενδείξεις, διενήργησε έλεγχο, κατά την διάρκεια του οποίου, επιθεωρώντας τους αγωγούς, εντοπίστηκε σχετικά μικρή διαρροή νερού στην οδό Παπαδημητρίου.

Η παραπάνω διαρροή νερού, αποτελεί ασφαλή ένδειξη για ύπαρξη βλάβης στο συγκεκριμένο σημείο. 

Αν και το Συνεργείο Ύδρευσης, θα μπορούσε να παρέμβει και να επιδιορθώσει την βλάβη, αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα, η συνακόλουθη διακοπή νερού, να σημειώνοταν ανάμεσα στις 12 μ. και τις 3 μ.μ., την ώρα που πολλοί συμπολίτες μας, θα βρίσκονταν στο σπίτι τους και οι περισσότεροι εξ αυτών, στο κυριακάτικο τραπέζι. 

Για αυτό το λόγο και δεδομένης της σχετικά μικρής διαρροής, αποφασίστηκε η επισκευή της βλάβης, να πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, με γνώμονα, την μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των δημοτών και κατοίκων του Δήμου μας.

Ενημερώνουμε, επομένως, τους συμπολίτες μας, ότι σήμερα το πρωί και  στο διάστημα μεταξύ 10:00 π.μ. και 12:30 μ.μ., το Συνεργείο Ύδρευσης θα προβεί στην επιδιόρθωση της προαναφερθείσας βλάβης. 

Επομένως, ζητάμε την κατανόησή σας, για την διακοπή νερού, που θα υπάρξει αυτές τις ώρες, στην περιοχή ανάμεσα στην Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, την έξοδο προς το Κοιμητήριο και τις παρυφές της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι το Συνεργείο Ύδρευσης, βρίσκεται ήδη σε διαρκή επιφυλακή, παρακολουθώντας την εξέλιξη της συγκεκριμένης βλάβης.