27/06/2017

Ελληνικοί παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί, από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Όμιλο Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη «ΔΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ», στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη «ΔΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ», σας προσκαλούν στην Γιορτή Λήξης Μαθημάτων των Χορευτικών Τμημάτων του Ομίλου, με θέμα: «Αντ’ άμαν Παλικάρι», με ελληνικούς Παραδοσιακούς και Λαϊκούς Χορούς, το Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη.

Την επιμέλεια της παράστασης έχει η Ευαγγελία Ιερωνυμάκη.

Μουσικοί: Παναγιώτης Σδούκος (τραγούδι), Νίκος Καραολάνης (βιολί – τραγούδι), Ανδρέας Χατζηαντρέας (κλαρίνο – γκάιντα), Λευτέρης Φραγκιουδάκης (λαούτο), Παναγιώτης Παπαγεωργίου (κρουστά).

Στη γιορτή συμμετέχει φιλικά, ο Χορευτικός Όμιλος «ΗΛΙΑΔΑ» Ηλιούπολης, με χοροδιδάσκαλο τον κο Παναγιώτη Γκούβα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Μαρκοπούλου, της Κ.Δ.Ε.Μ., την ευγενική χορηγία του κου Αθανάσιου Μαρτίνου και την προσφορά της επιχείρησης «ΓΕΓΟΣ» Supermarket.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.