21/06/2017

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή Τμημάτων Γυμναστικής του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», στο 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής «Λαύριο 2017»

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή Τμημάτων Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» του Δήμου Μαρκοπούλου, στο 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής «Λαύριο 2017».

Έπειτα από τις αντίστοιχες συμμετοχές στη Γλυφάδα και το Λαγονήσι, τα Τμήματα Γυμναστικής του «Βραυρωνίου», συνέχισαν την παρουσία τους σε αθλητικές διοργανώσεις στην Αττική, συνοδευόμενα από τον Υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου Μαρκοπούλου Νίκο Ορφανό, αποκομίζοντας όχι μόνο πολύτιμη εμπειρία, αλλά και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών!

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, 18 παιδιά, με προπονητές τον Άκη Κουτζά και τη Φλώρα Ανδρεασάκη, παρουσίασαν το πρόγραμμα «ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ», στο οποίο συνδυάστηκαν με μοναδικό τρόπο, στοιχεία ενόργανης, ακροβατικής και χορού. Την ίδια μέρα, ακολούθησε η παρουσίαση των 12 κοριτσιών με τίτλο «ΛΑΜΠΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ» και προπονήτρια την Αμαλία Κοκκίνου, σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής.

Το 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής «Λαύριο 2017», διοργανώθηκε από το Δήμο Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ», σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με μεγάλη συμμετοχή αθλητικών σωματείων και φορέων.


Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαριστεί το προσωπικό και τους συνεργάτες του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», που συνέβαλαν στο εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα και κυρίως τα παιδιά των Τμημάτων Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», που μας έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανους, με την αρτιότητα και τον ενθουσιασμό της παρουσίας τους, αντιπροσωπεύοντας επάξια τη νεολαία της πόλης μας και ανανεώνοντας την ελπίδα μας σε αυτή!