11/04/2017

Σε Α΄ Προβολή το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ «Το Ταξίδι του Αυτοκράτορα 2: Το Κάλεσμα» και η συγκινητική ταινία «Η Καλύτερη Στιγμή τους», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις». Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα ο «Αρχηγός από Κούνια»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε κα παρουσιάζει σε Α΄ προβολή από την Κυριακή του Πάσχα 16, έως και την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου 2017, το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ «Το Ταξίδι του Αυτοκράτορα 2: Το Κάλεσμα» και τη συγκινητική ταινία «Η Καλύτερη Στιγμή τους», μαζί με την ξεκαρδιστική ταινία κιν. σχεδίων «Αρχηγός από Κούνια», που συνεχίζεται για 2η εβδομάδα.

«ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ 2: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ»
(L'empereur)

(μεταγλ.) – Α΄ Προβολής

Προβολές: 6.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Luc Jacquet
Στην αφήγηση της ταινίας ο Διονύσης Σαββόπουλος

Πριν από δώδεκα χρόνια, η γέννηση του Αυτοκράτορα είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο. Ο πιγκουίνος που συγκίνησε μικρούς κι μεγάλους, ετοιμάζεται να ζήσει το πρώτο του ταξίδι μέσα από την ματιά και τις αναμνήσεις των προγόνων του. Ενστικτωδώς απαντά στο μυστήριο κάλεσμα που τον ωθεί προς τον ωκεανό, και έρχεται αντιμέτωπος με απίστευτες δοκιμασίες που θα χρειαστεί να ξεπεράσει για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του: να εξασφαλίσει την επιβίωση του είδους του.








«ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ» (μεταγλ.)
(The Boss Baby)

Προβολές: 7.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκραθ
Σκηνοθεσία (μεταγλ. Ταινίας): Ηλίας Ζερβός
"Δανείζουν" τις φωνές τους οι ηθοποιοί: Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Νίκας, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Νέστωρ Κοψιδάς, Χρήστος Ράπτης, Κώστας Δαρλάσης, Βασίλης Μήλιος , Δανάη Ζαμπούκου, Παύλος Αβραμέας, Γιάννης Τσούτσιας, Μαρία Ζερβού

Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά, όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει, ότι ο μικρός αδελφός του, είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα. Μία εξωφρενική περιπέτεια ξεκινά και κορυφώνεται με μια επική μάχη, ανάμεσα σε κουτάβια και μωρά. Εμπνευσμένο από το εικονογραφημένο best seller της Μάρλα Φρέιζι, αυτή η ξεκαρδιστική κωμωδία είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες.



«Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ»
(Their Finest)

Α΄ προβολή

Προβολές: 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Λόουν Σέρφινγκ
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Τζέμα Άρτερτον, Σαμ Κλάφλιν, Μπιλ Νάι, Τζακ Χιούστον, Τζέικ Λέισι

Το 1940, στο Λονδίνο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, με το ηθικό της χώρας να βρίσκεται στα πρόθυρα του εκμηδενισμού, η Κατρίν, μία άπειρη σεναριογράφος κι ένα επίσης άπειρο κινηματογραφικό συνεργείο, δουλεύουν κάτω από τα πυρά, προκειμένου να φτιάξουν μία ταινία που θα ανυψώσει το πεσμένο ηθικό του λαού, αλλά και θα εμπνεύσει την Αμερική να προσφέρει τη βοήθειά της. Μία πνευματώδης, ρομαντική και συγκινητική ιστορία μίας νεαρής γυναίκας που καταφέρνει να βρει τον δρόμο και τη φωνή της κατά τη διάρκεια ενός φρικτού πολέμου.





Γενική είσοδος: 7 Ευρώ. Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη νέα σελίδα του «Άρτεμις» στο Facebookwww.facebook.com/artemiscinema/

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!