22/11/2016

Παράδοση είκοσι τριών (23) φορητών Υπολογιστών, σε τρεις (3) Σχολικές Μονάδες του Δήμου Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15/11/2016, η παράδοση είκοσι τριών (23) φορητών Υπολογιστών (λάπτοπ) και προγραμμάτων antivirus, από τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, Σωτήρη Μεθενίτη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας & Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαρία Κιμπιζή, στους Διευθυντές και Διευθύντριες των 3ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, καθώς επίσης και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη, παρουσία εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων.

Οι φορητοί Υπολογιστές, αποτέλεσαν ευγενική προσφορά της εταιρείας «ΑΦΟΙ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ Α.Ε.» -μετά από μεσολάβηση και σχετικό αίτημα του Δήμου Μαρκοπούλου- την οποία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι για την κίνησή της, καθώς ειδικά στον τομέα της Παιδείας, η κάθε προσφορά πιάνει τόπο, αποτελώντας ταυτόχρονα θετικό παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Ευχόμαστε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να αξιοποιήσουν πλήρως το νέο τους εξοπλισμό, διευκολύνοντάς τους, στην ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση στην Γνώση.