05/02/2016

Με επιτυχία διοργάνωσε ο ΙΟΠΟΡ τον διασυλλογικό αγώνα BLUE GREECE CUP 2016 - Jean Francois Bonhomme κατηγορίας σκαφών OPTIMIST


Ο ΙΟΠΟΡ καλωσόρισε τη νέα χρονιά διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία τον διασυλλογικό αγώνα BLUE GREECE CUP 2016 - Jean Francois Bonhomme κατηγορίας σκαφών OPTIMIST. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 5 όμιλοι ΝΟΑΑ (Άγιοι Απόστολοι), ΝΑΟΠΦ (Φώκαια), ΙΟΧ (Χαλκίδα), ΝΟΝΑ (Αρτέμιαδα), ΙΟΠΟΡ με 37 σκάφη και πραγματοποιήθηκαν 8 ιστιοδρομίες.

Η διεξαγωγή του αγώνα έκλεισε με την τελετή απονομής των βραβείων - διακρίσεων των αθλητών που συμμετείχαν και πραγματοποιήθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα.
Οι αθλητές του ομίλου μας διακρίθηκαν και κατάφεραν να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες και συγκεκριμένα : 

Στην κατηγορία ΑΓΟΡΙΑ
1ος: ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ - ΙΟΠΟΡ
2ος: ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΙΟΧ
3ος: ΑΙΓΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΙΟΠΟΡ

Στην κατηγορία ΑΓΟΡΙΑ U11
1ος: ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΙΟΠΟΡ
2ος: ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΝΟΝΑ
3ος: ΠΕΛΕΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΙΟΠΟΡ

Στην κατηγορία ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1η: ΧΙΛΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ - ΙΟΠΟΡ
2η: ΤΣΑΛΤΑ ΦΟΙΒΗ - ΝΟΑΑ
3η: ΚΑΝΑΒΑΡΑΚΟΥ ΝΑΣΙΑ - ΙΟΠΟΡ

Στην κατηγορία ΚΟΡΙΤΣΙΑ U11
1η: ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΚΛΕΙΩ - ΙΟΠΟΡ
3η: ΜΠΟΥΓΑΤΙΩΤΗ ΤΑΤΙΑΝΗ - ΝΟΑΑ
2η: ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΙΟΠΟΡ

Επί πλέον στην αίθουσα εκδηλώσεων του ομίλου με την παρουσία των ιστιοπλόων μας, των γονέων τους καθώς και μελών και φίλων του ομίλου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τιμήθηκαν οι αθλητές με τις περισσότερες συμμετοχές σε προπονήσεις και αγώνες για το 2015.

Ακόμη ο όμιλος συμετείχε στους αγώνες ΕΛΛΗΣ 2016 του ΝΟΕ με θαυμάσιες κούρσες από τον Δικαίο Κερκουλά (1ος), την Μαρία Ελένη Ανδρέου (1) και  τις αδελφές Μωραϊτη (2).