12/03/2015

Διαρκής παρακολούθηση των διαδικασιών και παρεμβάσεις του Δήμου Μαρκοπούλου και στο τελικό στάδιο, για την παρακατάθεση των χρηματικών αποζημιώσεων, για τις Απαλλοτριώσεις στο Ρέμα Ερασίνου


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Μετά την υπογραφή του αρμόδιου Υπουργού κου Γ. Σταθάκη, για την καταβολή των χρηματικών αποζημιώσεων, για τις Απαλλοτριώσεις στο Ρέμα Ερασίνου, η διαδικασία για την παρακατάθεση των χρηματικών αποζημιώσεων, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο, τεχνοκρατικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, η σχετική απόφαση βρισκόταν την Δευτέρα, 9/3/2015, στην Διεύθυνση Δημοσίων Επενδύσεων και την Τρίτη, 10/3/2015, στον Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων – ΕΣΠΑ. Χθες, Τετάρτη, 11/3/2015, βρισκόταν στο Γραφείο του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κου Γιώργου Σταθάκη.

Σήμερα, η απόφαση επεστράφη υπογεγραμμένη, στην Διεύθυνση Δημοσίων Επενδύσεων, όπου έλαβε τον αρ.: ΩΡΕΠ465ΦΘΘ-Ξ5Π και αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Τελευταίο βήμα, είναι να πάει η απόφαση στην Διεύθυνση Οικονομικών και στην Διεύθυνση Τοπογραφήσεων και Απαλλοτριώσεων του Υπουργείου Υποδομών, για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Παρόλο που πρόκειται για τυπικές διαδικασίες, ο Δήμος Μαρκοπούλου παρακολουθεί καθημερινά, στενά και επίμονα την διαδικασία, πιέζοντας διαρκώς για την συντομότερη δυνατή διεκπεραίωσή της, γιατί οι εναπομείνασες ημέρες, είναι ελάχιστες, μέχρι και την Δευτέρα, 16 Μαρτίου!

Χρειάζεται και τώρα, από όλους μας, εγρήγορση και παρέμβαση: Εμείς, τουλάχιστον, κάνουμε ότι χρειάζεται και μπορούμε, για ένα τελικό αίσιο αποτέλεσμα!