03/03/2015

Διαδικασία επισκευής κτιρίων που υπέστησαν βλάβες, από την πυρκαγιά στις 2/8/2013, στην περιοχή Χεροβούνι του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες κτιρίων, που υπέστησαν βλάβες από την πυρκαγιά, στις 2 Αυγούστου 2013, στην περιοχή Χεροβούνι, για την έκδοση της υπ’ αρΔΑΕΦΚ/οικ.978/Δ/Β11 Απόφασης της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) της Γεν. Γραμματείας Υποδομών  του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο www.diavgeia.gov.gr, με ΑΔΑ: 6ΟΦ71-ΜΑΡ, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται ο τρόπος έκδοσης Άδειας Επισκευής, για την αποκατάσταση βλαβών των πυρόπληκτων κτιρίων τους.

Οι ιδιοκτήτες των κτιρίων, που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά, προκειμένου να τύχουν των πιστωτικών διευκολύνσεων, που ορίζονται στην υπ’ αρ. 3763/Α322 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.), που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ858/Β/7-4-2014, θα πρέπει να υποβάλουν εντός της προθεσμίας που ορίζεται στην παρ. 2 της Κ.Υ.Α. (δηλαδή μέχρι τις 7/4/2015), είτε αίτηση για διενέργεια αυτοψίας, είτε αίτηση για έκδοση άδειας επισκευής και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής (Σ.Σ.), στην Αρμόδια Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Υ.Α.Σ.), Ι. Κόνιαρη 43 & Λ. Κατσώνη, Αθήνα.

Για πληροφορίες σχετικά με προθεσμίες, αιτήσεις, δικαιολογητικά, παρακαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.yas.gr

Επισυνάπτονται τα σχετικά έγγραφα.




Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Τ.Υ.

Αικ.Σκοπελίτη
Πολιτικός Μηχανικός