17/10/2011

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Με αφορμή το μήνα Οκτώβριο, που έχει θεσμοθετηθεί παγκοσμίως ως ο μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, ο Δήμος Μαρκοπούλου ενημερώνει τις δημότισσες, για μία σημαντική προσφορά Ψηφιακής Μαστογραφίας και Υπερηχογραφήματος Μαστών, από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Η προσφορά ισχύει μόνο για το μήνα Οκτώβριο, αφορά όλες τις Δημότισσες άνω των 40 ετών και τις γυναίκες άνω των 30 ετών, με ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογένεια τους, που είναι κάτοχοι της Κάρτας Παροχής Ιατρικών Υπηρεσιών.

Το συνολικό κόστος της παραπάνω εξέτασης, διαμορφώνεται στα 65 ευρώ.

Επιπλέον, σε περίπτωση ευρημάτων και εφόσον το επιθυμούν, προσφέρεται από τους εξειδικευμένους ιατρούς των Κλινικών του Ιατρικού Αθηνών, κλινική αξιολόγηση χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γυναικών σε αυτό το μείζον θέμα, αλλά και αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, στην καταπολέμηση της νόσου.

Οι ενδιαφερόμενες δημότισσες μπορούν να απευθυνθούν για ραντεβού στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (κα Τσεκούρα, τηλ. 210 6862346), στο Ιατρικό Π. Φαλήρου (κα Διακογιάννη, τηλ. 210 9892120), στο Ιατρικό Ψυχικού (κα Γιαννή, τηλ. 210 6974032), εξασφαλίζοντας πρώτα – για όσες δεν την έχουν παραλάβει – την Κάρτα Παροχής Ιατρικών Υπηρεσιών, μετά από συνεννόηση με το αρμόδιο Γραφείο του Δήμου, στο τηλ. 22990 20117.