01/11/2016

Σε Α΄ προβολή η οικογενειακή ταινία φαντασίας «Ο Πιτ και ο Δράκος του» και το συνωμοσιολογικό θρίλερ «Inferno» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»


Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την οικογενειακή ταινία φαντασίας «Ο Πιτ και ο Δράκος του» και το συνωμοσιολογικό θρίλερ «Inferno», από την Πέμπτη 3, έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016.  


«Ο ΠΙΤ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ» (μεταγλωτ.) Α΄ προβολή

(Pete's Dragon)

Προβολές: 5.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: David Lowery
Σενάριο: David Lowery, Toby Halbrooks
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oakes Fegley

Μετά από το δυστύχημα των γονιών του, ο Πιτ καταφέρνει να επιβιώσει για έξι ολόκληρα χρόνια στο δάσος, μέχρι που θα τον βρουν τυχαία οι αρχές. Όταν η Γκρέις, που έχει αναλάβει τη φροντίδα του, τον ρωτά πως επέζησε τόσα χρόνια μόνος του στη φύση, εκείνος της απάντησε πως είχε μαζί του ένα φίλο, τον Έλιοτ και της ζωγραφίζει ένα δράκο στο χαρτί. Η Γκρέις θα δείξει τη ζωγραφιά στον πατέρα της, που επίσης είχε ισχυριστεί, ότι είχε δει πριν από χρόνια ένα δράκο στο δάσος. Κάποια μυστικά όμως είναι πολύ μεγάλα, για να μείνουν κρυφά…


 «INFERNO»

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ron Howard
Σενάριο: David Koepp (βασισμένο σε βιβλίο του Dan Brown)
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster, Sidse Babett Knudsen
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ron Howard επιστρέφει, σκηνοθετώντας το πρόσφατο best seller μυθιστόρημα του Dan Brown (Κώδικας Da Vinci), Inferno, που ακολουθεί ξανά τον καθηγητή Robert Langdon (τον οποίο ερμηνεύει ξανά ο Tom Hanks), σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία οδηγούν στον μεγάλο Δάντη.

Όταν ο Langdon ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sienna Brooks (Felicity Jones), μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο, που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνομωσία.


Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924


Καλές προβολές στο «Άρτεμις»!