16/02/2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ.: 2042
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο, 16/2/2016
Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη


Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας
Μαρίας Κιμπιζή
Τηλ.: 22990-71706
          22990-85095
Fax:  22990-85270
Email: kimpizi@markopoulo.gr

Προς: Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Υπόψη: Προέδρου,
κου Ευάγγελου Φιλόπουλου






ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


Αγαπητέ κ. πρόεδρε,

Με αφορμή την παραλαβή των μαστογραφιών, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, ακόμα μία φορά, στα πλαίσια της δράσης πραγματοποίησης δωρεάν μαστογραφικών εξετάσεων για τις γυναίκες της περιοχής μας. Η αποδοχή σας στο αίτημά μας να φιλοξενήσουμε για δεύτερη φορά, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, την Κινητή Μονάδα Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου, έδωσε την ευκαιρία σε γυναίκες του Δήμου μας, να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφικό  έλεγχο. Η γνώση και η πρόληψη, αποτελούν τους καλύτερους συμμάχους στην Υγεία.

Η ανταπόκριση των γυναικών για υποβολή στην εν λόγω εξέταση, ήταν για μια ακόμη φορά μαζική, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη λήψης τέτοιου είδους πρωτοβουλιών, με επίκεντρο την Υγεία.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο σε εσάς,  όσο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για το πολύτιμο έργο που προσφέρετε. Παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας στις τεχνολόγους – χειρίστριες των μηχανημάτων, κ. Χαρά και κ. Ντόρις,  που επί δύο μέρες, προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, για την πραγματοποίηση των εξετάσεων, καθώς και σε όσους συμβάλουν στο μεγάλο και αξιοθαύμαστο αυτό εγχείρημα, προσφέροντας ένα εξαιρετικό δώρο στις γυναίκες.

Κλείνοντας, σας παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο πραγματοποίησης ενημερωτικής εκδήλωσης, με θέμα: «Ενημέρωση & Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού». Η παρουσία σας στον Δήμο Μαρκοπούλου, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας!

Ευελπιστούμε στην εποικοδομητική συνέχιση της συνεργασίας μας και στο μέλλον και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο σας!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού

& Κοινωνικής Πρόνοιας,

Μαρία Κιμπιζή