16/11/2012

Δημοτικό Κινηματοθέατρο Άρτεμις: Οι Φυγάδες της Ευρώπης από τη Μαδαγασκάρη επιστρέφουν.!

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), μετά από αίτημα του κόσμου, σας ενημερώνει ότι θα συνεχίσει να προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, η ελληνική υπερπαραγωγή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», που γυρίστηκε σε έξι χώρες. Όσοι δεν προλάβατε λοιπόν, σπεύσατε στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ» και ώρα 21:30.

Όσον αφορά στην απογευματινή προβολή (ώρα 19:00), την εμφάνισή τους θα κάνουν από αύριο, Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012, οι «Φυγάδες της Ευρώπης». Πρόκειται για το «Μαδαγασκάρη 3», που αν κρίνουμε από την απήχηση των δύο προηγούμενων ταινιών, αποτελεί μία αλάνθαστη συνταγή, για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους!


ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3: ΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (Μεταγλ.)
προβολή: 19:00

Διάρκεια: 93΄

Με την υπογραφή και του Νόα Μπάουμπαχ (Ο Απίθανος Κύριος Φοξ) στο σενάριο, επιστρέφει αυτή τη φορά, ένα από τα πιο πετυχημένα franchise της DreamWorks. Ετοιμαστείτε για μία ακόμα ξεκαρδιστική περιπέτεια, που, δίχως αμφιβολία, θα χαρίσει άπλετο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους!

Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει… (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!! Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμς μποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!!

Τέλεια κάλυψη γι’ αυτούς, στα ταξίδια τους ανά την Ευρώπη, αποτελεί ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά έχει φροντίσει όμως να κάνει τη ζωή τους δύσκολη, αφού τους καταδιώκει σε κάθε τους βήμα, ελπίζοντας πως θα εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!

Τις φωνές τους στους μικρούς ήρωες, χαρίζουν οι:  Σπύρος Ζουπάνος, Γεράσιμος Γεννατάς, Πέτρος Δαμούλης, Κατερίνα Γκιρκίς και Θάνος Καλλίρης.

 
Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ

προβολή: 21.30

Διάρκεια: 101΄

Eλληνική ταινία σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή. Παίζουν οι ηθοποιοί: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατρίν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Λάκης Λαζόπουλος

Μετά την μεγάλη καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία της ταινίας El Greco, ο Γιάννης Σμαραγδής, μας παρουσιάζει τη συγκλονιστική ιστορία του μεγάλου εθνικού ευεργέτη κι ευπατρίδη Ιωάννη Βαρβάκη, με μια ακόμα υπερπαραγωγή, που γυρίστηκε σε 6 χώρες, με τη συμμετοχή ενός εντυπωσιακού διεθνούς cast.

Η ταινία καταπιάνεται με την ταραχώδη ζωή του δαιμόνιου Έλληνα, που από πειρατής του Αιγαίου, έφτασε στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, για να απλωθεί στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και να καταλήξει στη διχασμένη Ελλάδα, της επανάστασης του 1821.


Υπενθυμίζεται ότι η τιμή εισόδου, παραμένει η ίδια με την περσινή, στα 7 Ευρώ!

Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR
Γιαννάκη 2, Μαρκόπουλο
Τηλ.: 22990 23924