16/11/2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΕΠΟΡ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου στην ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία θα γίνει στις  16/11/2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 μ.μ. στο Εντευκτήριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη (Ι.Ο.ΠΟ.Ρ), (Αθλητικές εγκαταστάσεις Αυλακίου, δίπλα από τα γήπεδα Τένις) με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
2.    Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
3.    Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4.    Προϋπολογισμός 2012-2014
5.    Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού
6.    Διάφορα θέματα

Η συνέλευση αυτή (πρώτη) θα βρίσκεται σε απαρτία αν είναι παρόντα τουλάχιστον το 50% συν ένα των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η συνέλευση θα επαναληφθεί (δεύτερη) με τα ίδια θέματα, την ΚΥΡΙΑΚΗ 18/11/2012 και ώρα 10.30 π.μ. στον ίδιο τόπο, και ευρίσκεται σε απαρτία οιοσδήποτε και αν είναι ο αριθμός των παρόντων μελών, γι’ αυτό καλούμε όλα τα μέλη να συμμετέχουν μαζικά.

Σύμφωνα με το καταστατικό, αποκτούν δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στη Διοίκηση του Συλλόγου ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, μετά πάροδο ενός έτους από την εγγραφή τους, οι δε επιθυμούντες να εκλεγούν σε οποιαδήποτε Διοικητική θέση του Συλλόγου, υποχρεούνται να υποβάλλουν τρεις (3) πλήρεις ημέρες πριν την ημερομηνία των αρχαιρεσιών, έγγραφη αίτησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Σταύρος Χρυσάφης       Κώστας Γιακουμής