09/07/2024

Ο Δήμος Μαρκοπούλου στηρίζει με φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό τις ανάγκες της αποστολής εθελοντικής ομάδας στην Βόρεια Μαγαδασκάρη

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση της Αντιδημάρχου  Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Παιδικής Μέριμνας & Οικογένειας, Αθλητισμού και Νεολαίας κυρίας Μένης Βαμποράκη και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας στο αίτημα του Ιεραποστολικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Παρουσία Αγάπης» με σκοπό τη στήριξη της αποστολής εθελοντικής ομάδας ιατρών για περιόδευση και παροχή ιατρικής βοήθειας σε χωριά της Μαδαγασκάρης, αποστολή η οποία υποστηρίζεται και από την Ιερά Μητρόπολη Βορείου Μαδαγασκάρης.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ανέλαβε την προετοιμασία φαρμάκων και υγειονομικού υλικού προκειμένου να καταστεί δυνατή η άμεση αξιοποίησή τους από την αποστολή.

Η εθελοντική ομάδα, διαμέσου εκπροσώπου ιατρού, αφού παρέλαβε τέσσερα μεγάλα κουτιά απέστειλε σχετική ευχαριστήρια επιστολή από το σύλλογο «Παρουσία Αγάπης», η οποία και ακολουθεί.

Ευχόμαστε το έργο της εθελοντικής ομάδας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, παρέχοντας ιατρική βοήθεια στα χωριά της Βορείου Μαγαδασκάρης!