02/04/2024

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη και Αντιδημάρχου Μένης Βαμποράκη για την κατάκτηση της 3ης θέσης από την ομάδα Παίδων του Α.Ο.Μ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα Παίδων του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.) για την κατάκτηση του πρώτου χάλκινου μεταλλίου, στην τελική φάση (Final 4) του πρωταθλήματος αγοριών Κ18, μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενήσαμε στις 30 και 31 Μαρτίου 2024, στην πόλη μας!

Η διάκριση της ομάδας μας, δεν περιορίζεται μόνο στην κατάκτηση της 3ης θέσης, αλλά βάζει γερά θεμέλια, για να «γραφτεί» ακόμη λαμπρότερη αθλητική ιστορία στον τόπο μας.

Συνεχίζεται η παράδοση φιλοξενίας σπουδαίων διοργανώσεων στο Δήμο μας, αναδεικνύοντας τον τόπο μας ως σημείο αναφοράς, στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Το κυριότερο όμως όλων παραμένει το λαμπρό παράδειγμα, οι αξίες, τα ιδανικά και η διέξοδος ενάντια στις σύγχρονες «σειρήνες», που μεταλαμπαδεύονται στη νεολαία μας!

Τα συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στην ομάδα του Παναθηναϊκού που κατάκτησε την 1η θέση, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους, για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τις οικογένειες των αθλητών μας, τους προπονητές τους, τη διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου και τους συμπολίτες μας, που με τη θερμή τους παρουσία, ενίσχυσαν την ομάδα μας.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης


Η Αντιδήμαρχος

Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής
και Αλληλεγγύης, Παιδικής Μέριμνας
& Οικογένειας, Αθλητισμού και Νεολαίας

Μένη Βαμποράκη