25/05/2021

Με επιτυχία η τρίτη αιμοδοσία της ΕΟΙ

  

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 η τρίτη εθελοντική αιμοδοσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Δυναμικό παρόν έδωσε ο κόσμος της ιππασίας, αθλητές και φίλαθλοι που έγιναν εθελοντές αιμοδότες προσφέροντας το δώρο της ζωής. Στην αιμοδοσία παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός και κ. Νικόλαος Πέππας, ο Δήμρχος Μαρκόπουλου κ. Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου και η κα. Χριστίνα Γαλανοπούλου, Σύμβουλος Άθλησης της Περιφέρειας Αττικής.

Ενώ εκ μέρους της ΕΟΙ το παρέστησαν ο Πρόεδρος της, κ. Κώστας Καρακασίλης, ο Γ. Γραμματέας κ. Γιώργος Δημαράς και ο Έφορος και συντονιστής της αιμοδοσίας κ. Αντώνης Διαμαντάρας.

Η ΕΟΙ, με το Σύλλογο Αιμοδοτών που έχει δημιουργήσει, σκοπεύει στην οργάνωση αιμοδοσιών τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, τους μήνες Μάιο και Δεκέμβριο.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ευαισθησία τους και την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά της.


 


 

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας