22/02/2019

Σχετικά με την μη αποκατάσταση Βλαβών, στον Φωτισμό του Δήμου μας, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη



Αγαπητοί Συμπολίτες, 
Εξαιτίας των δεκάδων παραπόνων των Συμπολιτών μας, ειδικά στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, που αφορούν σε προβλήματα στον Δημοτικό Φωτισμό, τα οποία  εκτείνονται σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα στην Πόλη μας ή καθόλο το μήκος, συγκεκριμένων οδών, είμαστε υποχρεωμένοι, να επανέλθουμε, με τρίτη (3) ανακοίνωση, μέσα σε έξι (6) μήνες, για να διευκρινίσουμε τα εξής: 
Τα συγκεκριμένα προβλήματα, ΔΕΝ οφείλονται στην μη αλλαγή Λαμπτήρων, μειωμένη εργασία ή οτιδήποτε σχετικό, με τους Ηλεκτρολόγους του Δήμου μας, αλλά οφείλονται σε συγκεκριμένο θέμα, αποκλειστικής αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ! 
Όπως έχουμε πει, κύρια αιτία των Βλαβών είναι η πτώση των Δεκτών, πρόβλημα το οποίο μόνο τα Τεχνικά Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ μπορούν να αποκαταστήσουν. 
Από την μεριά του, ο Δήμος Μαρκοπούλου, για την αποκατάσταση των συγκεκριμένων βλαβών,  έρχεται σε τακτικότατη επαφή και έχει σχεδόν καθημερινή αλληλογραφία, με το αρμόδιο τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ!! 
Δυστυχώς, όμως, λόγω της έλλειψης Συνεργείων, τα προβλήματα, αποκαθίστανται ιδιαίτερα αργά. 
Είναι χαρακτηριστικό, ότι, από τα είκοσι εφτά (27) αιτήματα που έχουμε διαβιβάσει το τελευταίο εξάμηνο, μόνο σε δέκα (10) περιπτώσεις, έχει γίνει η αποκατάσταση της βλάβης… 
Αυτά τα αναφέρουμε, για να γνωρίζουν ακριβώς την πραγματικότητα, οι συμπολίτες μας. 
Εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, για την άμεση αποκατάσταση όλων των βλαβών!