10/08/2018

Κέντρο Ημέρας «Ανοιχτή Αγκαλιά»: Τροποποίηση Ανοικτής Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους ωφελούμενους της Πράξης με κωδ. ΟΠΣ 5002543

Αξιότιμοι κύριοι,
Με την υπ’ αρ. πρωτ. 3938 απόφαση ένταξης της ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Αττικής, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και στο ΠΕΠ Αττικής η πράξη με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής σε παιδιά με νοητική υστέρηση από το Κέντρο Ημέρας «Ανοιχτή Αγκαλιά», το οποίο βρίσκεται στο Δήμο Κρωπίας (Κολοκοτρώνη 181 –Κορωπί). Η πράξη αφορά στη δωρεάν παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής σε 22 ωφελούμενους με νοητική υστέρηση για χρονικό διάστημα 36 μηνών (3 έτη).
Η Δομή, η οποία έχει επιλέξει το σύνολο των ωφελούμενων και έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της, δημοσιεύει τροποποίηση της ανοικτής πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων με περιοδικούς κύκλους αξιολόγησης, ως προς τις ηλικίες των συμμετεχόντων και την καταληκτική ημερομηνία του 1ου περιοδικού κύκλου αξιολόγησης. Ειδικότερα, οι ωφελούμενοι δύναται να είναι από 2,5 – 12 ετών ενώ, η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων από τους ωφελούμενους για τον πρώτο περιοδικό κύκλο αξιολόγησης, με σκοπό την κάλυψη μίας κενής θέσης, λόγω οικειοθελούς αποχώρησης ενός εκ των 22 συνολικά ωφελούμενων της Δομής, είναι εφικτή έως και την Δευτέρα 27/08/2018.

Με εκτίμηση,
H Πρόεδρος
Γιολάντα Βλάχου