17/08/2017

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, για την προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού και εμφιαλωμένου νερού, για την υποστήριξη των Πυροσβεστών!

Αγαπητές Συμπολίτισσες
και Συμπολίτες,

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την άμεση ανταπόκρισή σας, στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου, για προσφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού και εμφιαλωμένου νερού, για την υποστήριξη των Πυροσβεστών!

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τα Φαρμακεία των κ. κ. Παλάρα Παναγιώτη, Βεργίνη Ιωάννη, Ορφανού Χρήστου, Δράκου Μαρίας, την ιατρό κα Τσάκαλη και την Πρόεδρο του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς» Χριστίνα Σαμαρά – Δαρεμά, για το ιατροφαρμακευτικό υλικό άμεσης ανάγκης, όπως επίσης και την Κάβα «Κάβειρος» και φυσικά, τους πάρα πολλούς δημότες, για τις δεκάδες μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού και τροφίμων, που έσπευσαν να προσφέρουν.

Η κίνησή σας αυτή, αποτελεί μία σπουδαία πράξη Αλληλεγγύης, προς τους Πυροσβέστες, που παραμένουν σε επιφυλακή στην περιοχή του Καλάμου, επιτηρώντας την πυρόπληκτη περιοχή!


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
 
ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, 
 
Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.